مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران:
10 درصد نان‌ها جوش شیرین دارند/ وزارت بهداشت پیگیری کند


مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: با وجود ممنوعیت مصرف جوش شیرین در نان، 10 درصد نانوایی‌ها از جوش شیرین استفاده می‌کنند که پیگیری آن با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

به گزارش لقمه، علی قنبری، معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: استفاده از جوش شیرین در تولید نان مجاز نیست و وزارت بهداشت آن را ممنوع اعلام کرده است و این مساله از طریق مراکز بهداشت پیگیری می‌شود.

وی افزود: براساس بررسی‌های صورت گرفته و آمارهای مرکز پژوهش غلات شرکت‌ بازرگانی دولتی ایران، در تعدادی از واحد‌های نانوایی از جوش شیرین استفاده می‌شود که این موضوع در دستگاه‌های نظارتی به ویژه وزارت بهداشت در حال بررسی است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ضمن تایید آمارهای ارائه شده از سوی سندیکای تولیدکنندگان خمیر مایه در خصوص ظرفیت تولید خمیر مایه ادامه داد: نمی‌توان مدعی شد که 50 درصد ظرفیت تولیدی نان در کشور به صورت کامل از جوش شیرین استفاده می‌کنند، چراکه برخی از نانوایی‌ها در روستاها از خمیر ترش به عنوان مخمر در تولید نان استفاده می‌کنند. از سوی دیگر نیز ممکن است جوش شیرین در مابقی صنایع نیز مصرف داشته باشد که باید آن را ارزیابی کرد.

قنبری گفت: گرچه برخی از نانوایی‌ها در کشور از جوش شیرین علی‌رغم ممنوعیت استفاده می‌کنند اما نمی‌توان آمار آن را 50 درصد اعلام کرد.

به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی براساس بررسی‌های صورت گرفته مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران حدود هفت تا 10 درصد نانوایی‌ها آن هم در تولید برخی از انواع نان از جوش شیرین استفاده می‌کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7834 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن بازدید: 1922 ساعت: 10:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
3 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 فرسایش خاک در ایران ۷ برابر متوسط جهانی است ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
11 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

  این‌ها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
کیوی در رفع نفخ بعد از غذا موثر است کیوی حاوی آنزیمی است که به هضم پروتئین‌های گوشت قرمز، محصولات لبنی و ماهی کمک می‌کند.
فشار خون خود را بدون دارو کنترل کنید فشار خون بالا برای هر فردی یک عامل نگران کننده و تهدیدآمیز به شمار می آید که حتی می تواند باعث مرگ شود.در این مقاله قصد داریم راه های کاهش فشار خون بدون استفاده از دارو را به شما معرفی کنیم.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.