طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی


بادمجان شکم پر در شهرهای مختلف ایران به سبک‌های متفاوتی تهیه می‌شود اما نوع مازندرانی آن با سبزی معطر خاص این منطقه بسیار خوشمزه است.

مواد اولیه:

    بادمجان 5عدد
    گوجه فرنگی 3عدد
    پیاز (رنده شده) 3عدد
    گردو 200گرم
    سیر 3حبه
    سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) 1پیمانه ساطوری شده
    رب انار نصف پیمانه
    نمك به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    روغن به میزان لازم
    خلال بادام



طرز تهیه:


1. ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمك می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك می‌‌كنیم. وسط بادمجان‌ها را یك چاك می‌‌دهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر كردن مواد داخلشان باشند. بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ كرده و كنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی كرده و پوره آنها را كنار می‌‌گذاریم.

2. گردو را پودر كرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌كنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمك و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را كمی تفت می‌دهیم تا آب آن كشیده شده و كمی سرخ شود.

3.مواد آماده شده را در شكم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌كنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه كنار بادمجان‌ها قرار داده و یكی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

4. در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم.

نكات

1) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده كنید.

2) می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر كرده و بعد آنها را سرخ كنید یا آنها را درون فر بپزید.
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 7893 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند بازدید: 3767 ساعت: 9:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
2 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
3 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
4 چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 بادمجان چه مزایایی برای سلامتی دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
7 آیا مصرف بادمجان در تنظیم قند خون موثر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
8 در روز های گرم چه مواد غذایی مصرف کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
9 ناسو نو دنگاکو و نیمونو (بادمجان سرخ شده همراه با میسو بر روی) ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
10 روش تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
11 طرز تهیه تصویری گراتن بادمجان ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

  نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...

  تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت