مدیرعامل اتحادیه میگو سیستان‌وبلوچستان مدعی شد
تهدید به خلع‌ید مزارع پرورش میگو به جای تامین امنیت!


مدیرعامل اتحادیه پرورش‌دهندگان میگو سیستان ‌و بلوچستان مدعی شد که فرماندار چابهار به جای تامین امنیت مزارع پرورشی، تولید‌کنندگان را تهدید می‌کند که اگر مزارع خود را اجاره ندهند و راه‌اندازی نکنند اراضی آنها را خلع ید می‌کند.

به گزارش لقمه، کیوان رهبران در گفت‌وگویی، اظهار کرد: مهم‌ترین مشکل پرورش‌دهندگان میگو در سایت گواتر چابهار نداشتن نقدینگی است و در کنار آن امنیت و سرقت هم مزید برعلت شده است و فرماندار چابهار به جای تامین امنیت مزارع پرورشی، واگذاری و اجاره این مزارع را پیشنهاد کرده است.

وی گفت: از حدود 86 مزرعه پرورش میگو در سایت گواتر تنها 10 - 12 مزرعه فعال هستند و بقیه بدون نقدینگی و به دلیل نداشتن امنیت نمی‌توانند به تولید ادامه دهند. البته اگر نقدینگی تامین شود همه پرورش‌دهندگان میگو آماده تولید هستند و مشکل امنیت نیز خود به خود حل می‌شود.

رهبران مدعی شد: در حالی که استاندار سیستان ‌و بلوچستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی و رونق‌ دادن به تولید در گواتر است، فرماندار چابهار به فکر واگذاری و اجاره این مزارع است و حتی تولید‌کنندگان گواتر را تهدید می‌کند که اگر مزارع خود را اجاره ندهند و راه‌اندازی نکنند، اراضی آن‌ها را خلع ید می‌کند.

مدیر عامل اتحادیه پرورش‌دهندگان میگو سیستان‌ وبلوچستان با اشاره به اینکه سرقت از مزارع پرورشی سایت گواتر پیش از این نیز سابقه داشته است، تصریح کرد: منطقه گواتر ناامن است و سارقان حتی از در، پنجره و کابل‌های برق فشار قوی هم نمی‌گذرند اما وظیفه فرماندار در کنار دیگر وظایفش مانند حل مشکل نقدینگی، تامین امنیت برای سرمایه‌گذاران و تولید‌کنندگان در منطقه است نه اینکه تولیدکننده را وادار به واگذاری، اجاره و تهدید به خلع ید اراضی کند.

رهبران اظهار کرد: به دلیل سهل‌انگاری سازمان دامپزشکی و شیلات پنج سال بیماری لکه سفید میگو در مزارع سایت گواتر تولید‌کنندگان را با مشکلات زیادی مواجه کرد که البته امسال باید منتظر ماند و دید چه سرنوشتی منتظر استخر‌های فعال است.

مدیر عامل اتحادیه پرورش‌دهندگان میگو سیستان‌وبلوچستان با اشاره به تولید 22 هزار تنی میگو در سال گذشته گفت: در سال گذشته از 12 هزار و 500 هکتار استخر آماده تولید تنها 7500 هکتار تحت کشت میگو رفت و تنها مشکل استخرهایی که تولید نداشتند، نبود نقدینگی بوده است.

وی پیشنهاد کرد: با توجه به نیاز بالغ بر 800 میلیون تومانی پرورش‌دهندگان سایت گواتر برای بازسازی مزارع، خرید بچه میگو و غذای میگو، هزینه‌های جاری و تجهیزات بهتر است مسئولان به جای دادن پیشنهاد واگذاری و اجاره مزارع، بستر لازم را برای اختصاص تسهیلات لازم فراهم کنند تا پرورش‌دهندگان میگو بتوانند با تامین نقدینگی مورد نیاز خود از طریق سیستم بانکی به تولید ادامه دهند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8029 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد بازدید: 1976 ساعت: 12:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
3 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
8 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
10 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  دشمن وزن ایده‌آل را بشناسید درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.