صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دانه ای که برای لاغری معجزه می کند
صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟
چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار میکنید؟
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
تریین خوراکی ها
>
تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس
تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس
حلوا را می توانید به شکل بته جقه نیز تزیین کنید که مراحل آن به شرح زیر است.
دستور تزیین از فاطمه ترجمان
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی لقمه
کد:
8102
تاریخ نشر:
۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
بازدید:
10682
ساعت:
2:07 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2
درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
3
چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4
صادرات 914 تن كدو حلوایی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5
ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6
دستور اختصاصی تهیه حلوای زنجبیلی
۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
7
کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان
۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8
قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
9
سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان
۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
10
روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا
۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
توصیههای تغذیهای برای مقابله با درد
متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذای...
مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان
دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...
مضرات غذاهای چرب و شور برای دانشآموزان
مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید
پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راههای کنترل دیابت است. تحقیقات نشان میدهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند میکند.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن
ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوجهای جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروریها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
شلغم و خواص دارویی آن
شلغم جزو سبزیجات ریشهای (غدهای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه آن و هم برگهایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگها، بیشتر از خود شلغم است.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی
این مقاله به محتوای تغذیهای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی میپردازد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است