پیشنهاد مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو
نشانه آبلیموی طبیعی را بشناسید


با تعبیه برچسب رنگی، آب لیموی طبیعی متمایز از انواع فرمولاسیون آن خواهد شد و مردم به راحتی می توانند ابلیموی طبیعی را از فرمولاسیون شناسایی کنند.

به گزارش لقمه، دکتر حسین رستگار، مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: هرگونه تغییر در ماهیت آن یا افزودن مواد دیگر به این آب لیموی طبیعی می تواند فرآورده را تا سطح تقلب یا عدم انطباق بر چسب با محتوی فرآورده نزول دهد.

وی با بیان اینکه بررسی شاخص های ایمنی در آبلیمو نیز مانند آب میوه قواعدی دارد که طی مراحلی می تواند کارشناسان را به نتیجه برساند  که کدام ابلیمو طبیعی و کدام یک از انواع آنها فرمولاسیون می باشد تصریح کرد: بررسی گزارشات مکرر ازعدم تطابق بین ترکیبات محتوی و مطالب درج شده در برچسب های آبلیموی طبیعی، ضرورت بازنگری در ضوابط تولید ابلیمو توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد را اجتناب ناپذیر می نمایاند.

رستگار اضافه کرد: باید اساس و معیار تولید آب لیموهای طبیعی و فرمولاسیون را از یکدیگر تفکیک نمود و در صورتی که انواع فرمولاسیون آن موجب تهدید شاخص های سلامت می گردد آنها را به عنوان تقلب در تولید محسوب نمود.

وی برای راهنمایی بیشتر مردم در هنگام خرید پیشنهادی نیز ارائه داد و اظهار داشت: با تعبیه برچسب رنگی، آب لیموی طبیعی متمایز از انواع فرمولاسیون آن خواهد شد و مردم به راحتی می توانند ابلیموی طبیعی را از فرمولاسیون شناسایی کنند.

رستگار با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها معیارهای تولید، به  ابلیموهای طبیعی اختصاص دارد  و برای نوع  فرمولاسیون آنها هیچ ظابطه ای  تصویب نشده است تاکید نمود: در حال حاضر به هر نوع  دیگری از آب لیمو بجز طبیعی می توان عنوان تقلبی اطلاق کرد و به دلیل عدم انطباق بر چسب فرآورده با محتوی، آن را مورد نقد کارشناسان قرار داده ، دستور جمع آوری آنها از سطح عرضه را صادر نمود.

مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو، خاطر نشان نمود: همانطور که در ضوابط مربوط به آب میوها، بین انواع طبیعی و نوع نکتار تفاوت وجود دارد باید ضمن بازنگری در ضوابط آب لیموهای طبیعی، بین آنها و انواع فرمولاسیون آب لیموها نیز تفاوت قائل شد و برای آنها تعیین ضوابط نمود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8259 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2706 ساعت: 4:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیشتر آبلیموها شیمیایی هستند نه طبیعی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
3 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
4 ارتباط آبلیمو با کاهش وزن چیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
6 ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۹ مهر
7 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
8 اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
9 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
10 بازرسی از 17 کارخانه‌ آبلیموسازی و دریغ از حتی یک قطره آبلیموی طبیعی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که ت...

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه هم بخوریم هم لاغر بمانیم! حرف از رژیم‌های لاغری که می‌شود همه به یاد گرسنگی و ضعف و بی‌حالی می‌افتند! درحالی که متخصصان علم تغذیه معتقدند رژیم‌های لاغری نباید هرگز باعث ذره‌ای گرسنگی شوند.
بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
صبحانه را با هم بخورید بسیاری از آداب و عادات زندگی در خانواده شكل می‌گیرد. بسیاری از آداب و عادت شكل گرفته در خانواده تعیین‌كننده میزان سلامت​ و شادابی یا بیماری و افسردگی افراد است. بسیاری از شاخصه‌های سلامت​ یا نشانه‌های بیماری زودگذرند و بسیاری دیرپا و مزمن.