ضوابط بهداشتی جدید آب های بسته بندی تدوین شد


مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ضوابط فنی و بهداشتی جدید آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی توسط سازمان غذا و دارو تدوین شد.

به گزارش لقمه، دکتر هدایت حسینی، مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در این باره گفت: به منظور اجرای صحیح سیاست های سلامت محور سازمان غذا و دارو و ارتقای ایمنی آب های بسته بندی شده همچون آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی، اداره کل نظارت و ارزیابی فرآروده های غذایی و بهداشتی نسبت به بازنگری ضوابط فنی و بهداشتی آب های بسته بندی اقدام کرد.

وی با بیان اینکه کاهش حد مجاز نیترات از PPM50 به PPM30 در آب های بسته بندی، بازبینی و افزایش فاصله حریم مجاز با منابع آلاینده برای حفظ ایمنی و بهداشت منابع آب مورد استفاده برای بسته بندی، جدا سازی سالن تولید آب و سالن تولید مواد بسته بندی و  الزام استفاده از مواد غیرقابل عبور عبور نور برای بسته بندی ثانویه بطری های آب های بسته بندی از مهمترین مواردی که در ضابطه فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی و ویژگی های مد نظر قرار گرفته است، توضیح داد: تعیین حد مجاز استالدئید PPM 6 و فرمالدئید PPM 15 در آب های بسته بندی وکنترل مستمر آن توسط ادارات نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی سراسر کشور به منظور اطمینان از ایمنی مواد مورد استفاده در بسته بندی آب های معدنی و آشامیدنی، تعیین حدود جدید میکروبی برای کنترل در آب های معدنی و آشامیدنی و افزایش انواع میکروارگانیسم هایی که در آب های معدنی و آشامیدنی کنترل می شود برای اطمینان از سلامت و ایمنی انواع آب های بسته بندی در کشور و پایش مستمر آنها توسط سازمان غذا و دارو و الزام به حمل و نقل، عدم امکان تولید آب معدنی و آب آشامیدنی بطور همزمان در یک واحد تولیدی و نگهداری آب های بسته بندی دور از تابش مستقیم نور خورشید نیز از دیگر مواردی که در ضابطه فنی و بهداشتی تولید و بسته بندی و ویژگی های مد نظر قرار گرفته است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8261 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2204 ساعت: 4:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
4 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
6 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
7 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
8 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
9 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
11 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

  دشمن مینای دندان را بشناسید استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های اسیدی موجب فرسا...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...