با خواص سفره هفت سین بیشتر آشنا شوید


هر سال سفره هفت سین با آمدن بهار در خانه ها پهن می شود ولی تا به حال به خاصیت آنها توجهی نداشته ایم.

به گزارش لقمه، برلیانت بزرگمهر مشاور تغذیه در گفتگویی گفت: یکی از سین هفت سین سماق است که خاصیت قابض و پاک کنندگی دارند و برای معالجه بیماری های های لثه ، اسهال، مفید است.
وی افزود: سیب، جزو میوه هایی که است که حاوی ویتامین A است و مقداری ویتامین گروه C،B دارد حتما توصیه می شود سیب با پوست خورده شود  زیرا ممکن است حاوی میکروب باشد و عفونت دستگاه گوارش ایجاد کند.
این کارشناس اظهار داشت: تمام میوه ها سعی شود که با پوست مصرف کنیم زیرا مقداری از مواد مغزی میوه پوست میوه وجود دارد از فیبر بالایی برخوردار است.
 وی در ادامه افزود: از خواص سنجد می توان به خاصیت قابض بودن آن اشاره کرد افرادی که مبتلا به اسهال هستند برای رفع آن موثر است و به عنوان قموم کننده قلب به شمار می رود.
 بزرگمهر با اینکه یکی از سین های دیگر هفت سین سیر است، افزود: سیر خاصیت معجزه آسایی د ارد و حاوی آنتی اکسیدانهای زیادی است که تاثیر مبتنی بر بیماری های قلبی و عروقی، انواع سکته، بالا بودن فشار خون، انواع سرطان، مفاصل و دیابت دارد و در سبزی و ماهی شب بسیار مفید و فایده است.
وی اظهار داشت: از خواص سرکه می توان به بالا بودن اثر هضم کنندگی گوشت اشاره کرد و اینکه طمع دهنده مطبوع غذا است.
این مشاور تغذیه در ادامه به سمنو اشاره کرد و گفت: از سین های موثر سفره هفت سین سمنو است ماده غذایی پرکالری است زیرا از جوانه گندم که حاوی ویتامین های E،B بالایی است برخوردار است و در طبغ آن به دلیل اینکه از شکر استفاده نمی کنند و کربوهیدرات بالا دارد بهتر از سمنو به جای شیرینی استفاده کرد.
 وی خاطر نشان کرد: سبزه مزین کننده سفره هفت سین است و نماد شادابی و طراوت است.
 وی اذعان داشت: مصرف 2-4 واحد میوه موجب می شود شود تا افراد کمتر مبتلا به بیماری ها شوند.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 848 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۹ فروردين بازدید: 4543 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
2 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
5 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
6 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
7 اطعام بیش از ۱۳ هزار زائر رضوی در مسیر مشهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ شهريور
8 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 تذکر به وزیر کشاورزی برای تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
11 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

  اگر افسرده اید، کباب بخورید! نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند ...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
اگر اضافه وزن دارید، بخوانید کاهش وزن به ویژه در ناحیه شکم از طریق رژیم غذایی یا ورزش و یا هر دو این عوامل، موجب بهبود چشمگیر در کیفیت خواب افراد می شود.
چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟