بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند


تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایجاد می شود، رژیم های غذایی خاصی را طلب می کند.

به گزارش لقمه، خدیجه رحمانی متخصص تغذیه، رژیم غذایی را در رسیدن به سالمندی سالم موثر دانست و گفت: تغییراتی که در بدن به دنبال افزایش سن ایجاد می شود ایجاد تغییر در رژیم غذایی سالمندان را ضروری می کند.
وی به برخی مواد غذایی که باید در رژیم غذایی سالمندان وجود داشته باشد اشاره کرد و افزود: کاهش متابولیسم در دوران سالمندی سبب افزایش بافت چربی به جای بافت عضلانی شده و به همین دلیل سالمندان باید در رژیم غذایی خود حجم کالری را کاهش داده و پروتئین بیشتری دریافت کنند.
وی در گفتگو با رادیو سلامت، وجود ریز مغذی هایی مانند ویتامین ها را در رژیم غذایی سالمندان ضروری دانست و گفت: علاوه بر پروتئین ها، ویتامین ها نقش موثری در رسیدن به سالمندی سالم دارند، چون با افزایش سن، حجم ویتامین ها در بدن کاهش می یابد ، وجود آن در رژیم غذایی سالمندان ضروری است.
به گفته رحمانی با افزایش سن میزان اسید کلریدریک معده کاهش می یابد که منجر به کاهش ویتامین B12 در بدن سالمندان می شود، این ویتامین در منابع حیوانی وجود دارد و می توان گفت، حدود 90 درصد سالمندان از کمبود آن رنج می برند.
وی تصریح کرد: علاوه بر ویتامین B12 سایر ویتامین های گروه B از جمله B6 نیز با افزایش سن کاهش می یابند که مصرف مواد غذایی حاوی این گروه از ویتامین ها برای حفظ سلامت سالمندان ضروری به نظر می رسد.


نقل از :ایصدا

کد: 898 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۳ فروردين بازدید: 5995 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش میل جنسی به روش های سنتی مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی ...

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.