بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند


تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایجاد می شود، رژیم های غذایی خاصی را طلب می کند.

به گزارش لقمه، خدیجه رحمانی متخصص تغذیه، رژیم غذایی را در رسیدن به سالمندی سالم موثر دانست و گفت: تغییراتی که در بدن به دنبال افزایش سن ایجاد می شود ایجاد تغییر در رژیم غذایی سالمندان را ضروری می کند.
وی به برخی مواد غذایی که باید در رژیم غذایی سالمندان وجود داشته باشد اشاره کرد و افزود: کاهش متابولیسم در دوران سالمندی سبب افزایش بافت چربی به جای بافت عضلانی شده و به همین دلیل سالمندان باید در رژیم غذایی خود حجم کالری را کاهش داده و پروتئین بیشتری دریافت کنند.
وی در گفتگو با رادیو سلامت، وجود ریز مغذی هایی مانند ویتامین ها را در رژیم غذایی سالمندان ضروری دانست و گفت: علاوه بر پروتئین ها، ویتامین ها نقش موثری در رسیدن به سالمندی سالم دارند، چون با افزایش سن، حجم ویتامین ها در بدن کاهش می یابد ، وجود آن در رژیم غذایی سالمندان ضروری است.
به گفته رحمانی با افزایش سن میزان اسید کلریدریک معده کاهش می یابد که منجر به کاهش ویتامین B12 در بدن سالمندان می شود، این ویتامین در منابع حیوانی وجود دارد و می توان گفت، حدود 90 درصد سالمندان از کمبود آن رنج می برند.
وی تصریح کرد: علاوه بر ویتامین B12 سایر ویتامین های گروه B از جمله B6 نیز با افزایش سن کاهش می یابند که مصرف مواد غذایی حاوی این گروه از ویتامین ها برای حفظ سلامت سالمندان ضروری به نظر می رسد.


نقل از :ایصدا

کد: 898 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۳ فروردين بازدید: 6212 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

  موادغذایی تصفیه کننده خون سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟
کاهش احساس گرسنگی با ورزش متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند که برخلاف یک باور غلط عمومی ورزش کردن نه تنها باعث افزایش اشتها نمی‌شود بلکه همچنین می‌تواند احساس گرسنگی را سرکوب کند.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.