صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
انار و پسته ایرانی در سكوی نخست تولید جهان
كشورهای اول تولیدكننده میوه در جهان كدامند؟
انار و پسته ایرانی در سكوی نخست تولید جهان
ایران با تولید سالانه 600 هزار تن انار و 190 هزار تن پسته در سکوی نخست تولید این دو محصول باغی در جهان قرار گرفته است.
به گزارش لقمه ایتالیا، آرژانتین، برزیل، چین، هند، فیلیپین، تایلند، آمریكا، مصر و تركیه كشورهایی هستند كه رتبه اول تولید میوههایی همچون انگور، سیب، كیوی، گلابی، هلو، پرتقال، بادام، لیموترش، انبه، فندق، گردو، نارگیل، آناناس، موز، خرما، توتفرنگی، زغالاخته و گیلاس را به خود اختصاص دادهاند.در بین این كشورها ایران با تولید سالانه 600 هزار تن انار و 190 هزار تن پسته در سكوی نخست تولید این دو محصول باغی در جهان قرار گرفته است.
- ایتالیا نیز با تولید سالانه 8.5 میلیون تن انگور و 500 هزار تن کیوی اولین تولیدکننده انگور و کیوی در بین کشورهای دنیا محسوب میشود.
- آرژانتین با صادرات سالانه 490 هزار تن گلابی بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده این محصول در جهان بهشمار میرود.
- برزیل نیز با برداشت بیش از 18 میلیون تن پرتقال اولین تولیدکننده این نوع از مرکبات در جهان است و آمریکا دومین رتبه را در تولید پرتقال به خود اختصاص داده است.
- چینیها در تولید خیار اولین کشور محسوب میشوند و پس از آن ترکیه مقام دوم در برداشت محصول خیار را به خود اختصاص داده است.
- بیشترین محصول موز نیز از کشور هندوستان و پس از آن در فیلیپین تولید میشود.
- همچنین هندوستان اولین تولیدکننده انبه و چین دومین تولیدکننده این محصول بهشمار میرود.
- محصول نارگیل نیز در فیلیپین بیشترین برداشت را دارد و پس از آن نیز اندونزی دومین تولیدکننده نارگیل بهشمار میرود.
- چین اولین تولیدکننده هلو و ایتالیا دومین تولیدکننده این میوه محسوب میشود.
- بیشترین سیب درختی مربوط به کشور چین است و آمریکا پس از آن قرار گرفته است.
- بیشترین آناناس نیز از کشور تایلند برداشت میشود و برزیل هم بزرگترین تولیدکننده آناناس پس از تایلند است.
- آمریکا اولین تولیدکننده بادام و اسپانیا دومین تولیدکننده این محصول بهشمار میآید.
- لیموترش هندی بیشترین میزان تولید در جهان را دارد و مکزیک هم دومین تولیدکننده لیموترش محسوب میشود.
- محصول توتفرنگی نیز در آمریکا بیشترین برداشت را داشته و اسپانیا هم دومین تولیدکننده این میوه بوتهای به حساب میآید.
- و اما زغال اخته بیشترین تولید را در آمریکا داشته و کانادا هم در رتبه دوم این محصول قرار دارد.
- ایتالیا به عنوان اولین تولیدکننده کیوی سالانه 500 هزار تن کیوی برداشت میکند و پس از آن زلاندنو دومین تولیدکننده این محصول است. ایران هم چهارمین تولیدکننده کیوی بهشمار میرود.
- خرمای مصری بیشترین میزان تولید این محصول را به خود اختصاص داده و ایران نیز با تولید سالانه یک میلیون تن دومین تولیدکننده خرما در جهان است.
- ترکیه اولین تولیدکننده گیلاس و آمریکا دومین تولیدکننده این میوه دانهدار بهشمار میرود.
- هندوانه چینی بیشترین برداشت را دارد و پس از آن ترکیه دومین تولیدکننده هندوانه و ایران چهارمین تولیدکننده این صیفی تلقی میشود.
- سالانه 500 هزار تن گردوی چینی تولید میشود که بیشترین میزان را در بین کشورهای دیگر داشته و آمریکا دومین تولیدکننده گردو بهشمار میرود.
- ترکیه اولین تولیدکننده فندق و ایتالیا دومین تولیدکننده این خشکبار به حساب میآید و ایران هم در رتبه ششم برداشت فندق جهان قرار دارد.
- بادام هندی برخلاف نامش بیشترین تولید را در کشور ویتنام دارد و هند دومین تولیدکننده آن پس از ویتنام است.
- آمریکا اولین تولیدکننده بادام و اسپانیا نیز دومین تولیدکننده این محصول بوده و ایران نیز سومین تولیدکننده این خشکبار تلقی میشود.
نقل از :ایسنا
کد:
982
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
بازدید:
4056
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کشف تریاک در بار توت فرنگی!
۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن
2
قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت
۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
3
حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
4
چند ضد اشتهای معجزه گر برای لاغری
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
5
غذاهایی که دندانهایتان را لکهدار میکنند
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
6
دسر لیوانی توت فرنگی؛ دسر خوش رنگ و لعاب تابستانی
۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7
کدام میوه ها کمترین تاثیر را روی قند خونتان می گذارند
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
8
ترکیب طبیعی توت فرنگی موجب کاهش اثرات روانی پیری می شود
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
9
طرز تهیه خورش داوود پاشا «غذای ترکیه»
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
10
برداشت توت فرنگی در کردستان
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
11
توت فرنگی شکم پر فینگرفودی آسان و سریع برای جشن تولد
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید
یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...
مشخصات وعوارض رژیمهای غذایی غلط
رژیمهای نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...
اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید
اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
راههای مقابله با خستگی بعد از غذا
همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید
خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلیگرم سدیم را در طول روز دریافت میکنیم. این مطلب، شما را با 7 گروه از مواد غذایی که مقدار زیاد سدیمشان تعجببرانگیز است، آشنا میکند.
جدیدترین قوانین و مجازاتهای "نظام استاندارد" + جزئیات
پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
رژیم مناسب در بیماری انسداد مزمن ریوی
پایگاه خبری لقمه: در این مقاله میخوانیم: سه دلیل اهمیت رژیم مناسب در این بیماری، یك رژیم سالم در این بیماری شامل چیست؟ چگونه بیماران وزن خود را كنترل كنند؟
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است