خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

انتصاب قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی پایگاه خبری لقمه: وزیر صنعت، معدن و تجارت حسین مدرس خیابانی را به عنوان قائم مقام خود در امور بازرگانی منصوب کرد.
راهکارهای مبارزه با پوکی استخوان‌ پایگاه خبری لقمه: در اینفوگرافی زیر می توانید راهکارهایی را برای داشتن استخوان های سالم در نظر بگیرید.
کلسترول با گوشت سفید هم بالا می‌رود! پایگاه خبری لقمه: محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف گوشت قرمز و گوشت سفید نظیر مرغ به یک اندازه بر میزان کلسترول خون تاثیر دارند.
جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند پایگاه خبری لقمه: افشین شاهرودی ابراز امیدواری کرد مدیران کنونی بستری را فراهم کنند که در صورت تغییر ایشان، جشنواره عکس خوشه بتواند به بقای خود ادامه دهد و تاثیرات اجتماعی خودش را بگذارد.
سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است پایگاه خبری لقمه: طباطبایی، دبیر جشنواره عکس خوشه گفت: برای سومین جشنواره عکس خوشه درصددیم تا عکس های عکاسان هدفمند باشند و به همین دلیل تورهای عکاسی مرتبط با این رویداد را از هفته آینده برگزار خواهیم . . .
قاسمی از شبکه شما به سلامت رفت پایگاه خبری لقمه: با صدور حکمی از سوی معاون سیما، محمدمهدی قاسمی که پیش از این مدیر شبکه شما بود به عنوان مدیر شبکه سلامت منصوب شد.
سفرنامه غذا روی آنتن شبکه مستند خورگشت به معرفی غذاهای محلیاستانهای جنوبی کشور می پردازد پایگاه خبری لقمه: «خورگشت» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی عبدالعزیز قاسمی در ۶ قسمت ۳۵ دقیقه‌ای روی آنتن شبکه مستند می‌رود.
صفحه 181 از 696  اول  قبلی   176    177    178    179    180    181    182    183    184    185    186   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت