خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

قول مساعد معاون رییس‌جمهور برای پرداخت مطالبات چایکاران رییس سازمان چای گفت: بیش از 25 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران باقی مانده که معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور در جلسه‌ای با استاندار گیلان و نمایندگان چایکاران برای حل مشکلات چایکاران در . . .
آخرین وضعیت برنج ایرانی و خارجی در بازار+قیمت با آغاز فصل برداشت، قیمت برنج کاهش می‌یابد که در حال حاضر قیمت برنج نسبت به روزهای اولیه برنج کیلویی هزار تومان کاهش داشته است.
توزیع 200 هزار تن خوراک مرغ/ تعیین قیمت نهاده‌ها و تخم‌مرغ مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار از اختصاص 200 هزار تن نهاده برای تولید مرغ گوشتی، مرغ مادر و مرغ تخمگذار از سوی شرکت پشتیبانی امور دام خبر داد و گفت: قیمت خوراک طیور توزیعی شرکت پشتیبانی امور د . . .
تعرفه واردات تخم‌مرغ برداشته شد در جلسه امروز دوشنبه ستاد تنظیم بازار که به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت در راستای بررسی وضعیت تخم‌مرغ برگزار شده،‌ مقرر شده است تعرفه‌ واردات تخم‌مرغ صفر شود.
چاقی از چه سنی به سراغ دختران می آید؟ تناسب اندام در برخی از کشورها بسیار افت کرده و حتی خردسالان هم بسیار چاق شده اند.
هندوانه‌ عجیبی که کشاورز نیشابوری را شوکه کرد! +عکس هندوانه‌ای شبیه کدو در روستای جیلو از توابع بخش مرکزی در هفت کیلومتری مسجد چوبی نیشابور برداشت شد. ابوالفضل خاکزادی نوجوان کشاورزی که....
"گوشت های وارداتی" هیچگونه آلودگی ندارند معاون بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور از کاهش میزان واردات گوشت نسبت به سال گذشته خبر داد.
صفحه 515 از 695  اول  قبلی   510    511    512    513    514    515    516    517    518    519    520   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذ...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با تنظیم ساعت بیولوژیک بدن، دیگر چاق نمی شوید محققان معتقدند هسته اصلی تنظیم ساعت بیولوژیک بدن در قسمتی از هیپوتالاموس قرار دارد.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.