خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

ممد چکول بلال فروش لیسانسه ای که عضو شورای شهر شد! بالارفتن از نردبان قدرت در ایران معمولا بدون حمایت مراکز قدرت، کمی سخت به نظر می رسد. حتی در انتخابات شورای شهر نیز برخی از افراد مانند بازیگران و ورزشکاران نامی با اتکا به شهرت خود، به سختی می توانند . . .
دو وزیر واردات برنج آلوده را تکذیب کردند یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: واردات برنج آلوده به کشور مورد تایید مسئولان مربوطه نیست.
تهرانی ها به دستگاه تصفیه آب نیاز ندارند مدیر دفتر کنترل کیفیت و بهداشت شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: تهرانی ها به آب بسته بندی و دستگاه تصفیه آب نیاز ندارند.
مشاور وزیر در امور دندانپزشکی خبر داد: خدمات سلامت دهان و دندان در انتظار تصویب خدمات سلامت دهان و دندان برای ارائه 10 خدمت در انتظار تصویب در شورای بیمه سلامت است.
شیوع سرطان مری در مردان انگلیسی آمارهای مرکز تحقیقات سرطان انگلیس حاکی از آن است که طی سال‌های اخیر خطر ابتلا به این سرطان در مردان انگلیسی بیشتر شده است.
40 درصد مردان چاقی و اضافه وزن دارند دکتر زهرا عبدالهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگویی افزود: مشکل عمده تغذیه ای مردان اضافه وزن و چاقی است که بر اساس مطالعات وزارت بهداشت حدود 40 درصد مردان جامعه دچار چاقی و اضافه . . .
تمام رستوران های «توکیو» غذای حلال سرو می‌کنند رستوران های توکیو قصد دارند برای جذب مسلمانان غذای حلال را در منوی خود بگنجانند.
صفحه 547 از 695  اول  قبلی   542    543    544    545    546    547    548    549    550    551    552   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تا فرصت دارید هلو بخورید! هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...

  لزوم مصرف ویتامین ها و املاح چیست

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.
جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.
دو عامل بروز سرطان روده شناخته شد تحقیقات اخیر محققان دانشگاه جورجیا نشان می دهد که عدم مصرف فیبر کافی در رژیم غذایی و مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک، مهمترین عوامل بروز سرطان روده هستند.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.