خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

آغاز "برداشت گیلاس" از 77 هکتار از باغ های چهارمحال و بختیاری مدیر باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری امروز پیش بینی کرد: امسال 160 تن محصول گیلاس از باغ های این استان برداشت شود.
کاهش وزن در ملاعام +عکس برای کاهش وزن همیشه به یک انگیزه بزرگ نیاز است اما پیدا کردن این انگیزه گاهی اوقات سخت تر از نخوردن غذااست. بسیاری انگیزه خود را تنها رسیدن به هیکلی مناسب می دانند اما برخی نیز به دنبال داشتن زندگی سا . . .
ظرفی كه از فاسد شدن میوه‌ها جلوگیری می‌كند دانشمندان یک ظرف میوه ساخته‌اند که به وسیله یک حسگر می‌تواند مواد شیمیایی آزاد شده از میوه را تشخیص دهد. وقتی این مواد شیمیایی که به آن‌ها آنزیم گفته می‌شود، افزایش یابد محرکی برای فساد میوه باشد. سیس . . .
كارگروه توسعه صنعت بسته بندی تشكیل می‌شود بنا به دستور وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت، كارگروه توسعه صنعت بسته بندی از سوی معاونت توسعه بازرگانی داخلی این وزارتخانه تشكیل می شود.
برنج‌های آلوده وارداتی سلامت مردم را به خطر انداخته است/ وزارت بهداشت بی‌توجه نباشد عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت بهداشت در موضوع ورود برنج های آلوده وارداتی به وظیفه خود در نظارت بر سلامت و ایمنی برنج‌‌ها عمل نکرده است، گفت: آلودگی برنج‌های وارداتی . . .
افزایش قیمت برنج/فروش شکر 900 گرمی به قیمت 1720 تومان رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از رکود شدید بازار به دلیل انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.
گوشت مرغ ماه رمضان تامین است معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از برنامه‌ریزی برای تولید مرغ و تخم‌مرغ مورد نیاز ماه رمضان خبر داد و گفت: با توجه به میزان جوجه‌ریزی فروردین و اردیبهشت برای تامین گوشت مرغ در بازار مشکلی ن . . .
صفحه 550 از 695  اول  قبلی   545    546    547    548    549    550    551    552    553    554    555   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تمام فواید انار یاقوت‌های بی‌نظیر هستی برای قلب مفیدند، معده درد را خوب می‌کنند، پیری را به تأخیر می‌اندازند، سرطان را از جان شما دور می‌کنند و غیره.
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.
همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.