خبرها- اقتصاد- وزارت صنعت معدن و تجارت- سازمان ملی استاندارد ایران- صنعت و لوازم خانگی- وزارت جهاد کشاورزی- وزارت بهداشت- گوناگون- صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)- تهیه و توزیع مواد غذایی- اخبار سلامت- صادرات و واردات- کشاورزی و باغداری- دامپروری، زنبورداری و مرغداری- حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی- ماشین آلات و صنایع بسته بندی- خشکبار، آجیل، شیرینی و شکلات- شیلات و آبزیان- میراث فرهنگی و گردشگری- اینفوگرافیکطرز تهیه انواع غذاپزشکی و سلامتخواص خوراکی هارمز و راز خانه‌داری و آشپزیرازهای کسب و کارپیشنهاد آخر هفتهویژه نامه لاغری و چاقیتغذیهبازاریابی و فروشدین و غذادانستنی هادکوراسیونرستوران‌داریداروداستان خوراکی هامعرفی صنایع غذایی ایرانیصنایع غذایی خارجیگزارشیادداشت و مقاله هنر و غذاگوناگونمهمانیکتاب و نشریات گردشگری و هتلداریگزارش تصویری یا ویدئوییسرگرمیخبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامیآگهی و اطلاعیه هاجشنواره و نمایشگاه هانتایج نظرسنجی سایت لقمه

تولید 900 تن عسل امسال رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه عسل تولیدی کردستان یکی از با کیفیت ترین عسل های کشور است گفت: این میزان عسل در 120 هزار کلنی زنبور عسل تولید شده است.
مرغ‌ در تمام کشتارگاه های صنعتی بسته‌بندی‌ می شود مدیرکل دفترنظارت بربهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور از تکمیل طرح بسته بندی مرغ در کشتارگاه های صنعتی طیور خبر داد.
عرضه گسترده انواع برنج وارداتی از روز شنبه سخنگوی ستاد تنظیم بازار نوروزی از عرضه گسترده انواع برنج وارداتی شامل برنج هندی، آرژانتینی، تایلندی و آپاچی از روز شنبه در شبکه توزیع منتخب و بویژه تعاونی های توزیع خبر داد و گفت: قیمت این برنج ها به . . .
تعیین قیمت میوه شب عید قائم‌مقام دبیرکل خانه کشاورز گفت: براساس تفاهمنامه با وزارت صنعت قیمت پرتقال 1100 تا 1200 تومان و قیمت سیب 1200 تا 1300 تومان خواهد بود.
تولید مرغ در کشور سال آینده به 2 میلیون تن می‌رسد مدیرکل دفتر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم وزارت جهادکشاورزی گفت: تولید مرغ در سال آینده به 2 میلیون تن می‌رسد.
تغییر قیمت مواد غذایی در تهران متوسط تغییر قیمت این مواد خوراکی در سطح خرده فروشی های پایتخت از مهر سال 90 تا مهر امسال معادل 46.7 درصد بوده است.
توزیع میوه نوروزی از ۲۵ اسفندماه در بازارهای روز اصفهان مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان اعلام کرد: میوه های نوروزی با قیمت مناسب از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده در بازارهای روز شهرداری اصفهان توزیع می شود.
صفحه 584 از 695  اول  قبلی   579    580    581    582    583    584    585    586    587    588    589   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  تلخی مرض قند را با آموزش شیرین كنید لقمه: این شعار جهانی اتفاقا در كشور ما مصداق‌های خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.
گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.
مراقبت‌ها و خوراک‌های مناسب زمان سرماخوردگی با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبت‌های دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.