طرز تهیه شیرازی‌ پلو شیرازی پلو نوعی غذای محلی منسوب به شیراز است که به صورت ته چین با گوشت و بادنجان تهیه می شود.
آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار لقمه: با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید.
پای قارچ و سیب‌زمینی؛ پیش غذایی پر انرژی خوراک یا پای قارچ و سیب‌زمینی یك اردور گیاهی خوشمزه است. این اردور را تهیه كرده و به برنامه غذایی هفتگی خود اضافه كنید.
خورش خلال بادام؛ غذای اصیل کرمانشاه خورش خلال بادام یكی از خورش‌های اصیل كرمانشاه است كه در همه مراسم رسمی طبخ می‌شود.
روش تهیه باسلوق در مایکروویو باسلوق یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به آسانی در منزل تهیه می شود.
سوپی برای تناسب اندام افرادی كه از رژیم‌های لاغری استفاده می‌كنند با قرار دادن شلغم در رژیم غذایی می‌توانند از كالری مصرفی روزانه خود بكاهند. به‌علاوه شلغم برای كنترل فشار خون بالا نیز مفید است.
طرز تهیه ترشی کلم بروکلی پاییز و زمستان فصل انواع ترشی است و در اكثر سفره‌های ما ایرانی‌ها انواع گوناگون آن یافت می‌شود البته هر شهر و روستایی ترشی مخصوص خودش را آماده می‌كند.
صفحه 109 از 148  اول  قبلی   104    105    106    107    108    109    110    111    112    113    114   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت