آنتی پاستو، پیش غذای رسمی ایتالیایی «آنتی پاستو» antipasto کلمه ای ایتالیایی است به معنای "قبل از غذا" و اولین بخش سنتی وعده غذای رسمی ایتالیا است.
یک مینی همبرگر بسیار خوشمزه! همبرگرهای خوشمزه را همه دوست دارند، مخصوصاً اگر مغز آن از پنیر خوشمزه ای پر شده باشد. درست کردن این همبرگرها هم ساده است و هم وقت کمی می گیرد.
دستور پخت مرغ با کره لیمویی اگر از مرغ و شیوه پخت تکراری آن خسته شده اید، این دستور پخت را نیز امتحان کنید.
دستور تهیه پارمیجیانا، خوراک بادنجان ایتالیایی پارمیجیانا (parmigiana) یک غذای ایتالیایی است که از برش های بادنجان سرخ شده و پنیر پارمزان و سس گوجه فرنگی درست می شود.
طرز تهیه بال مرغ به سبک ویتنامی افرادی که مرغ کامل خریداری می کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می کنند. اما از بال می توان پیش غذاهای خوشمزه تری هم تهیه کرد.
دستور تهیه ژله خاکشیر ژله خاکشیر هم از آن نوع ژله هایی است که اگر یک بار امتحان کنید طرفدار آن می شوید.
دستور پخت ورقه؛ کوکوی لذید گیلکی ورقه، نوعی كوكوی بادمجان گیلكی كه با نان یا كته خورده می‌شود. برخلاف ظاهر ساده‌اش طعم فوق‌العاده‌ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه‌جویی می‌كند.
صفحه 78 از 148  اول  قبلی   73    74    75    76    77    78    79    80    81    82    83   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت