صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟
چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار میکنید؟
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر میکند
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
- تریین خوراکی ها
- دستورات کدبانو
- کیک، شیرینیجات و مربا
- پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
- آشپزی با مایکروفر
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- نان
- تنقلات
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
زیر گروه ها
تریین خوراکی ها
دستورات کدبانو
کیک، شیرینیجات و مربا
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آشپزی با مایکروفر
غذای ایرانی
غذای ملل
تنقلات
نان
دستور پخت بورك پنیر و سیبزمینی با ارده
از این همه مواد اولیه نترسید چون میخواهم یك بورك ساده و سالم را به شما آموزش بدهم. این بورك با حداقل هزینه آماده شده و در برنامه غذایی شما تنوع ایجاد میكند.
روش تهیه قطاب سیب و دارچین
قطاب سیب و دارچین از شیرینی ها خوشمزه است که حتما باید امتحانکنید.
دستور تهیه خورش زرشک؛ غذای كردی
اگر طرفدار خورش های ترش و ملس هستید حتما این خورش را درست کنید.
سماق کباب با تبوله کوسکوس؛ غذای محبوب لبنانیها
یکی از غذاهای خوشمزه لبنانی ها، کباب است که دستور پخت زیر یکی از آنهاست.
طرز تهیه کباب حسینی
دستور پخت کباب حسینی زیر، برای شش نفر قابل تهیه است.
دستور تهیه ژله هنــدوانه
در تابستان که فصل میوه خوشمزه هندوانه است، بد نیست ژله آن را نیز تهیه کنید.
روش تهیه تهچین ماهی
ته چین انواع مختلفی دارد که در دستور زیر ته چین ماهی را آموزش می دهیم.
صفحه 82 از 148
اول
قبلی
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید
اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...
سبزیها با این روشها خوشمزهتر میشوند
از ویژگیهای یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...
اهمیت تغذیه مادر در رشد کودک
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مغذیترین خوردنیهای زمینی
کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعهای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.
نکاتی دربارهی غذاهای مانده
غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
کارآفرینی با یک گیاه کدو شکل
پایگاه خبری لقمه: «محمدرضا صابری» کارآفرین فعالی ست که تصمیم گرفت کشاورزی را به شیوهای نوین به کار بگیرد و با تولید محصولات خاص در این زمینه فعالیت کند.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣هزار تومان
پایگاه خبری لقمه: بدون شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناختهشدهای نیست. اما عباس هاشمیگلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرصترین مشتریان کارخانههای تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هستههای دورریز را از کارخانهها میخرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری میکند و به مشتریان خاصی میفروشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است