در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و مغذی‌تر کنید.
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه این که شخص مبتلا تب می‌کند. این مشکل یک واکنش حساسیتی است که شخص مبتلا به عناصر حساسیت‌زای موجود در هوا نشان می‌دهد.
گیاهان انرژی زا را بشناسید گیاهان انرژی زا، علاوه بر ایجاد انرژی، سلامت و تعادل سیستم دفاعی بدن را نیز بهبود می بخشد.
کدام شیرین کننده مناسب سبد غذایی افراد است؟ چگونگی استفاده از شیرین کننده ها به سلامت بدن افراد و میزان استفاده از آن ها بستگی دارد ولی توت خشک به دلیل ویتامین ها و املاح و نوع قند موجود در آن به بدن آسیب کمتری می رساند.
بدون عذاب وجدان کاکائو بخورید! افزایش سطح تری گلیسرید نشانه‌ای از بیماری کبد چرب و مربوط به التهاب و دیابت است.
صفحه 164 از 249  اول  قبلی   159    160    161    162    163    164    165    166    167    168    169   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت