طرز تهیه شیرازی پلو
شیرازی پلو نوعی غذای محلی منسوب به شیراز است که به صورت ته چین با گوشت و بادنجان تهیه می شود.
بفرمایید غذای محلی
واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمیرسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
فعالیت 11 داروخانه شبانهروزی در ایام نوروز
سعیده نهاوندی شامگاه سهشنبه در جلسه کار گروه امنیت غذایی استان زنجان با اشاره به هماهنگیهای به عمل آمده برای نظارت بر فعالیت داروخانههای فعال استان در ایام نوروز اظهار داشت: نظارت بر این داروخانه . . .
سر و دست شکستن برای لاغری
مرحلهای که در اثر آن انرژی ذخیرهای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد میشود را چاقی میگویند. کمتحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان میگیرد این در حالی است که، پژوهش . . .
زخم داروهای قاچاق بر جان بیماران
هیچ فرقی ندارد كه دارو از مبادی رسمیوارد كشور شود یا از راه قاچاق و از مرزهای كشور پاكستان، چون این داروها بدون هیچ بررسی وارد بازار میشود و تا عوارض آن به جان بیماران نیفتد و یك درد به هزاران درد . . .
کدو تنبل؛ خوردنی پرخاصیت زمستانی
کدو تنبل خوردنی خوشمزه و پرخاصیت مخصوص فصل زمستان است که به دلیل سرشار بودن از ویتامینهای مفید و ضروری، انتخاب مناسبی برای تامین انرژی و کمک به سلامت بدن در فصل سرما است.