پدر پیوند قلب ایران هشدار داد؛ جوانان خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی را جدی بگیرند پایگاه خبری لقمه: پدر پیوند قلب ایران، نسبت به کاهش سن سکته های مغزی و قلبی در کشور هشدار داد.
درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: انار شیرین خاصیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد دارد و با داشتن این خاصیت می‌تواند با بیماری‌های . . .
«آشپزی با دوربین» آماده نمایش می‌شود پایگاه خبری لقمه: فیلم مستند «آشپزی با دوربین» به کارگردانی «محمدرضا عینی» با پشت سر گذاشتن مراحل پایانی فنی، به زودی آماده نمایش می‌شود.
طراحی روی هندانه برای شب یلدا (1)+ تصویر پایگاه خبری لقمه: روش‌های متنوع و زیبای دیگری نیز برای تزئین هندوانه وجود دارد که با مشاهده تصاویر می‌توانید به راحتی آنها را اجرا کنید.
دلیل اختلاف قیمت غذا در رستوران‌های بالا و پایین شهر پایگاه خبری لقمه: به گفته رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران، قیمت غذاهای مشابه در رستوران‌های پایین شهر با بالای شهر متفاوت بوده که البته این موضوع به دلایل مختلفی مربوط است
عضو سندیکای کارخانجات چای عنوان کرد پرداخت80 درصدی نامتوازن مطالبات چایکاران باپایگاه خبری لقمه : عضو سندیکای کارخانجات چای پرداخت 80 درصدی مطالبات چایکاران را نامتوازن دانست.
«گندیدگی» دلیل امحای 1700 تن سیب زمینی پایگاه خبری لقمه: رییس انجمن سیب زمینی ایران گندیدگی و فساد شدن را دلیل امحای 1700 تن سیب زمینی ذکر کرد و گفت: این حجم سیب زمینی به دلیل گرما در انبارها فاسد و گندیده شده بود و امحای آن تصمیم درستی ب . . .
صفحه 640 از 1745  اول  قبلی   635    636    637    638    639    640    641    642    643    644    645   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: در ماه رمضان به علت کم شدن وعده...

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.