خوراکی‌هایی که تقویت‌کننده حافظه از منظر طب سنتی یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف ویتامین‌هایی از گروه B و E و خوردن انجیر، آویشن، بادام، زعفران، عسل و چغندر برای تقویت حافظه توصیه می‌شود.
سبزی ضد سرطان را بشناسید این سبزی پرفایده سرشار از ویتامین، ضد عفونت‌ها، ضد سرطان و تقویت کننده حافظه است.
ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند! اردوری دلچسب با طعم و رایحه‌ای اشتها‌آور که مناسب گیاه‌خواران است و سفره غذای شما را رنگین‌تر می‌کند.
کندر از بروز پنجمین سرطان کشنده زنان جلوگیری می کند مطالعات محققان دانشگاه لستر انگلیس نشان می دهد که کندر باعث نابود شدن سلول های سرطان تخمدان که پنجمین سرطان کشنده زنان است، می شود.
عرضه گوشت گرم ممنوع نیست مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی گفت: عرضه گوشت گرم ممنوع نیست.
آزمایش قندخون برای انتخاب بهترین روش ترک سیگار متخصصان انجام تست خون را که به افراد سیگاری کمک می‌کند بهترین راه ترک سیگار را انتخاب کنند، توصیه کرده‌اند.
400 هتل در ایران را چه کسانی می‌سازند؟ مدیرکل مناطق نمونه و زیرساخت‌های گردشگری اعتقاد دارد، راه نجات هتل‌سازی در ایران ورود سرمایه‌گذاران خارجی است.
صفحه 725 از 1745  اول  قبلی   720    721    722    723    724    725    726    727    728    729    730   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

  ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت