سوءهاضمه را بشناسید
سوءهاضمه بیماری بسیار شایع و آزاردهندهای است که تعداد زیادی از افراد جامعه را مبتلا ساخته و گرچه بیماری بدخیمی نیست، ولی شناخت ماهیت آن و راههای درمان برای عموم بسیار مهم است.
غذاهای مرگ آور، مهمان سفره ایرانی ها
«شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانیها صدها سال قبل، برای لزوم قناعتورزی تکرار کردهایم، اما این روزها دیگر نه فقط مهم است شما چه میخورید، بلکه این که شما چه چیزی نمیخورید، . . .
مبتلایان به نقرس از مصرف آب گوشت پرهیز کنند
یک متخصص تغذیه گفت: در صورتی که میزان اسید اوریک خون کنترل نشود و از میزان نرمال بیشتر شود علاوه بر ورم کردن مفاصل بر فعالیت سایر اندامهای بدن مانند کلیه و قلب نیز تاثیر میگذارد.
کاهش عرضه برنجهای فله از سال آینده
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اعلام سرانه مصرف برنج ایرانیان و همچنین میزان تولید و صادرات برنج پرداخت و گفت: با تشدید نظارتها از سال آینده بتدریج شاهد کا . . .