روش تهیه پیتزا لقمه ای با طعم دودی
فست فودها غذاهایی خوشمزه اما پرخطرند. شاید پخت آنها در قطعات کوچک و سوشان در بین افراد زیاد برای استفاده کمتر شیوه مناسبی باشد. ضمن اینکه خوردن پیتزا با آن پنیر کشسان برای برخی از افراد سخت است که باز . . .
طرز تهیه فالوده شیرازی
لقمه: در فصل تابستان برای از بردن گرما و عطش، معمولاً از نوشیدنی ها و دسرهای خنک مصرف می شود که یکی از آنها فالوده شیرازی است.
دستور پخت خورش کرفس
لقمه: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در تمام ایران طرفدار دارد.
روش تهیه خورش به آلو
لقمه: به یکی از میوه هایی است که در فصل بهار به بازار می آید و طرفداران بسیاری هم دارد. این میوه به صورت های مختلفی چون خورش مصرف می شود.