صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
طرز تهیه بوریتو گوشت؛ غذای ایتالیایی
در این دستور (meat burrito recipe) با خوراکی ایتالیایی آشنا می شوید.
دستور تهیه نان سیر
نان سیر را می توانید به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی مصرف کنید.
دستور تهیه خیارشور کلاسیک آمریکایی
خیار شور در انواع غذاها و ساندویچ ها استفاده می شود. چه بهتر که بلد باشید آن را در خانه درست کنید تا طعم خوب و دلخواه شما را داشته باشد.
روش تهیه کیک سیب و شلیل
این کیک خوشمزه را می توانید در قالب تارت یا پای نیز تهیه کنید.
روش تهیه سس سالسا
برای اینکه بتوانید مواد اصلی تشکیل دهنده سس سالسا را بدانید و آن را در خانه درست کنید، با ما همراه شوید.
طرز تهیه سوپ سیب و سیبزمینی با طعم سیر
این سوپ طعمی جدید و خوشمزه دارد و به راحتی می توانید آن را امتحان کنید.
روش تهیه تاکو بیف پای
با گوشت گوسفند و گوساله انواع غذاها را میتوان درست کرد، اما به گوشت گوساله بیف می گویند.
صفحه 39 از 141
اول
قبلی
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب
برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...
راهحلهای خوراکی برای تسکین سردرد
بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...
کاهش سکته با موز
محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اگر فرزند قد بلند می خواهید، بخوانید
مادرانی که در دوران بارداری شیر مصرف میکنند، کودکانی قد بلندتر به دنیا میآورند.
با بو کردن لاغر شوید!
شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.
چطور میتوان پوست را ویتامینه کنیم؟
خیلیها تصور میکنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی میشود که البته در بسیاری موارد همینطور است اما نه همیشه! خیلیها هم فکر میکنند مشکل از پوست چربشان و لوازم آرایشی است که استفاده میکنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه اینطور نیست.
چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست
کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است