صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
روش تهیه سوپ عدس
با عدس می توانید این سوپ خوشمزه و پر خاصیت را تهیه کنید.
طرز تهیه پیتزای توپی
این نوع پیتزا را می توانید در منزل به راحتی تهیه کنید.
آموزش مرحله به مرحله تهیه ژله تزریقی
اگر می خواهید ژله ای با تزئین گل شقایق داشته باشید، دستور زیر را بخوانید.
دستور پخت گام به گام رول مرغ
مرغ را می توانید به صورت رول درآورده و آن را با پلو یا پاستا سرو کنید.
روش تهیه املت پنیر
املت پنیر صبحانه و پیش غذای ترکیه ای به حساب می آید.
روش تهیه سس بشامل ساده
سس بشامل (Béchamel sauce) را می توانید به عنوان سس پاستا، بیف استراگانف و ... استفاده کنید.
طرز تهیه «ته چین دولایه» خوشمزه
صفحه 37 از 141
اول
قبلی
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذای گلادیاتورها را دوباره به سفرهها بیاوریم
یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...
نان هایی که مانع جذب روی می شوند
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه:« کمبود روی رشد را به...
بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید
شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیهای ناسالم و نامناسب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
دیگرشیفتهای 12 ساعته ترس ندارد
نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیفهای کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن میشود و این شکل زندگی آسیبهای جدی به بدن وارد میکند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفتهای کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق میدهند.
نکات مهم درباره پخت شله زرد
برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی
یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکملهای ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید
برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است