صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر میکند
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
طرز تهیه كیک سـیب با مارمـالاد
این کیک در كشور نروژ به عنوان دسر استفاده می شود.
روش تهیه نخود پلو با سس مرغ و قارچ
اطمینان داریم كه از این غذا خوشتان خواهد آمد.
دستور تهیه کتلت یا شامی با دستور قدیمی و مامان بزرگها
معمولأ "شامیها" سیب زمینی ندارند و "کتلتها" هم آردِ نخودچی ندارند، اما این دستور هر دوی اینها رو داره، سبزیِ معطر هم داره، حتا سماق که تصور میشد جدیدا به مایههای گوشتی اضافه میکنند، همراه با این . . .
دستور پخت کتلت گوشت و بادنجان
اگر از مخلوط بادنجان با گوشت خوشتان می آید، این کتلت را امتحان کنید.
روش تهیه ترایفل نان زنجبیلی و شکلات سفید
این دسر را می توانید به عنوان عصرانه هم با چای میل کنید.
روش تهیه کباب خلیج فارس
کباب خلیج فارس غذای مخصوص جنوب کشور است که همانند کباب کوبیده تهیه می شود.
روش تهیه كوفته كباب
کوفته کباب غذایی خوشمزه است که برای فرار از غذاهای تکراری خیلی جواب می دهد.
صفحه 63 از 141
اول
قبلی
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بخور تا زانویت خوب شود
درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...
توصیههایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد
پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...
ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن
یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تهران آب ندارد
پرویز کردوانی، سالهاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرمترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانهاش پراست از تقدیرنامهها و عکسهایش. عکسهایی از زمانهای خیلی دور و خیلی نزدیک.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟
نمیتوانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمیرود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیتهای استرسزا بیشتر میشود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر میخواهید از این موضوع مطمئن شوید، میتوانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
7 توصیهی غذایی برای گیاهخواران
گیاهخواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاهخوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع میکنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟
پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است