صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
آش گندم بدون گوشت مخصوص سفره افطار
آش یکی از غذاهایی است که در سفره افطار مردم ایران در ماه رمضان جای دارد که می تواند انواع مختلفی داشته باشد.
چگونه در منزل پنكیك بپزیم؟
پنکیک، نوعی دسر است که با مواد اولیه ای همچون کیک تهیه می شود و صبحانه ای مناسب نیز به شمار می آید.
روش تهیه بامیه خانگی؛ شیرینی بعد از افطار
بامیه یکی از شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان است که بسیار هم خوشمزه و خوش خوراک است که اگر آن را در خانه تهیه کنید سالمتر است.
اسلایس كیك و حلوا؛ شیرینی بعد از افطار
دستور زیر از تلفیق کیک و حلوا تهیه می شود که در سفره افطار و همچنین پس از افطاری در مهمانی ها استفاده می شود.
طرز تهیه نان خرما و گردوی دارچینی برای افطار
نان خرما و گردو که با دارچین هم مخلوط شده باشد، نانی مناسب افطار کردن روزه داران در ماه مبارک رمضان است، چراکه بسیار مقوی و برطرف کننده ضعف جسمانی است.
طرز تهیه سوپ حریره؛ ویژه افطاری و سحری
یکی از انتخابهای خوب غذایی برای افطار و سحر مخصوصاً در این روزهای گرم و بلند سال، سوپ است. زیرا گرمای هوا موجب تشنگی بیشتری شده و بهتر است غذاهای استفاده شده حاوی آب و فیبر بیشتری باشند.
طرز تهیه كوفته كباب، وعدهای مناسب شام و سحر
اگر فقط یك بار این كوفتههای گوشتی را امتحان كنید، مشتری دائمی آن خواهید شد.
صفحه 82 از 141
اول
قبلی
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
برای کاهش استرسهای روزمره چای بنوشید
یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...
غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند
یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...
از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید
سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف میشود
سید حسین حسینی رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراظهار داشت: کمخونی یکی از علتهای اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه میشود.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است
قرنهاست قارچ بهعنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و بهخصوص چینیها و ژاپنیها آن را زیاد مصرف میکنند...
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز!
دست خودمان نیست، در بستهاش را كه باز میكنیم و بوی سیبزمینی به مشاممان میخورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندانمان خرد میشود، بفرستیم.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند
همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است