اسلایس كیك و حلوا؛ شیرینی بعد از افطار


دستور زیر از تلفیق کیک و حلوا تهیه می شود که در سفره افطار و همچنین پس از افطاری در مهمانی ها استفاده می شود.

مواد لازم

تخم‌مرغ سه عدد

شكر دانه ریز 100 گرم

وانیل 8/1 قاشق چایخوری

روغن مایع 100 گرم

ماست 150 گرم

آرد 150 گرم

بیكینگ‌پودر دو قاشق چایخوری

هل 4/1قاشق چایخوری

حلوا ساده به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

نمك 8/1قاشق چایخوری



طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی زده، نمك و وانیل را اضافه نموده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفید و كش‌دار شود. روغن، ماست و شكر را افزوده و مدام مخلوط را هم می‌زنیم. سپس آرد و بیكینگ‌پودر الك شده و هل را به مواد اضافه می‌كنیم و با همزن دستی هم می‌زنیم.

درون قالب 25×25 كاغذ روغنی انداخته، مواد را درون قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار می‌دهیم. بعد از این‌كه كیك كاملا پخت و خنك شد، آن را از قالب جدا كرده، كاغذ كیك را برداشته و مجددا كیك را درون قالب می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا كاملا سرد شود. شربت سرد شده را به خورد كیك داده و روی قالب سلفون كشیده و آن را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. حلوای داغ را با پالت روی كیك پخش نموده، خلال پسته‌ را نیز روی آن می‌پاشیم و با وردنه خلال‌ها را به خورد حلوا می‌دهیم. پس از این‌كه حلوا كاملا سرد شد، آن را برش زده و به دلخواه تزئین می‌كنیم.


مواد لازم برای شربت کیک

آب 4/1پیمانه

شكر نصف پیمانه

گلاب دو قاشق سوپخوری

هل 8/1 قاشق چایخوری


طرز تهیه شربت

همه مواد را با هم مخلوط نموده و روی حرارت می‌گذاریم، وقتی شكر ذوب شد و دو الی سه جوش زد، حرارت را خاموش می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4577 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد بازدید: 6010 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
3 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 صادرات 914 تن كدو حلوایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6 دستور اختصاصی تهیه حلوای زنجبیلی ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
7 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
9 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
10 سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
11 روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این ‌که درمان سرماخ...

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟! وعده های غذاییبه طور کل در علم تغذیه در مورد یک وعده غذایی صحیح صحبت نمی‌شود و در مورد الگوی خوراکی صحیح صحبت می‌شود.
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.