اسلایس كیك و حلوا؛ شیرینی بعد از افطار


دستور زیر از تلفیق کیک و حلوا تهیه می شود که در سفره افطار و همچنین پس از افطاری در مهمانی ها استفاده می شود.

مواد لازم

تخم‌مرغ سه عدد

شكر دانه ریز 100 گرم

وانیل 8/1 قاشق چایخوری

روغن مایع 100 گرم

ماست 150 گرم

آرد 150 گرم

بیكینگ‌پودر دو قاشق چایخوری

هل 4/1قاشق چایخوری

حلوا ساده به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

نمك 8/1قاشق چایخوری



طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی زده، نمك و وانیل را اضافه نموده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفید و كش‌دار شود. روغن، ماست و شكر را افزوده و مدام مخلوط را هم می‌زنیم. سپس آرد و بیكینگ‌پودر الك شده و هل را به مواد اضافه می‌كنیم و با همزن دستی هم می‌زنیم.

درون قالب 25×25 كاغذ روغنی انداخته، مواد را درون قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار می‌دهیم. بعد از این‌كه كیك كاملا پخت و خنك شد، آن را از قالب جدا كرده، كاغذ كیك را برداشته و مجددا كیك را درون قالب می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا كاملا سرد شود. شربت سرد شده را به خورد كیك داده و روی قالب سلفون كشیده و آن را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. حلوای داغ را با پالت روی كیك پخش نموده، خلال پسته‌ را نیز روی آن می‌پاشیم و با وردنه خلال‌ها را به خورد حلوا می‌دهیم. پس از این‌كه حلوا كاملا سرد شد، آن را برش زده و به دلخواه تزئین می‌كنیم.


مواد لازم برای شربت کیک

آب 4/1پیمانه

شكر نصف پیمانه

گلاب دو قاشق سوپخوری

هل 8/1 قاشق چایخوری


طرز تهیه شربت

همه مواد را با هم مخلوط نموده و روی حرارت می‌گذاریم، وقتی شكر ذوب شد و دو الی سه جوش زد، حرارت را خاموش می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4577 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد بازدید: 5984 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
3 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 صادرات 914 تن كدو حلوایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6 دستور اختصاصی تهیه حلوای زنجبیلی ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
7 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
9 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
10 سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
11 روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب می‌آورد یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

  چرا باید بادمجان بخوریم؟ اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»