غذاهای مرگ آور، مهمان سفره ایرانی ها
«شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانیها صدها سال قبل، برای لزوم قناعتورزی تکرار کردهایم، اما این روزها دیگر نه فقط مهم است شما چه میخورید، بلکه این که شما چه چیزی نمیخورید، . . .
چگونه ارزش افزوده تولیدات کشاورزی بیشتر میشود؟
یک کارشناس کشاورزی بالا بردن بهرهوری، کشت محصولات دارای ارزش افزوده و استفاده از کشت برونزمینی را راهکارهایی عنوان کرد که میتواند در تامین امنیت غذایی و صرفهجویی در مصرف آب کمک بسیاری کند.