روش تهیه‌ی کوکوی شیرین- غذای محلی قزوین لقمه: کوکوی شیرین یکی از چندین غذای سنتی و محلی قزوینی‌هاست.
دو دستور پخت متفاوت از بیف استروگانوف بیف استروگانوف نوعی غذای روسی است که در ایران آن را به شیوه ای متفاوت طبخ می کنند. در این مطلب هر دو دستور پخت را ارائه کردیم.
غذاهای نذری در ایران/8 شله مشهدی؛ آش مخصوص مراسم عزاداری در مشهد این غذا در مشهد بسیار محبوب است، به طوری که به ندرت پیدا می‌شود که کسی این غدا رو دوست نداشته باشد.
آشنایی با روش تهیه آبگوشت قُمنَبیت - غذای محلی قم قُمنَبیت به معنای نبات قم است. مردم استان قم به خاطر شوری آب قم و خاصیت قمنبیت (کلم قمری) در از بین بردن املاح مضر از کلیه‌ها در بعضی از غذاها مانند آبگوشت و لابه‌لای بعضی از پلوها از کلم قمری استفاده . . .
آش محلی استان گلستان را این‌گونه درست می‌کنند آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف به شیوه های گوناگون تهیه می شود.
روش تهیه جوجویی تاس‌کباب کاشانی در این دستور غذایی روش تهیه تاس کباب کاشانی را یاد بگیرید.
صفحه 27 از 39  اول  قبلی   22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

  صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت