روش تهیه کباب تابه ای کباب تابه ای یکی از غذاهای ساده ایرانی است که به آسانی می توان نوعی کباب را در منزل تهیه کرد.
روش تهیه قورمه‌سبزى با قارچ قورمه سبزی یکی از لذیذترین و خشمزه ترینغذاهای ایرانیاست که به صورتهای مختلفی تهیه میشود.
آشنایی با روش تهیه توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان گوشت چرخ‌کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعنا داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش‌مزه هستند.
آشنایی با روش تهیه آش یخ - غذای محلی آذربایجان لقمه: اگر می‌خواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذاهای سنتی آذربایجانی‌هاست به شما پیشنهاد می‌کنیم.
طرز تهیه ته‌چین آلو اسفناج و مرغ ته چین از انواع غذای سنتی ایرانی است که به صورت های مختلف و با مواد گوناگونی پخته می شود.
روش پخت ته چین سبزی‌پلوی ترش سبزی پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که در انواع مختلف طبخ می شود.
طرز تهیه مرصع پلو مرصع پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که با تزیین منحصربفرد و طعم خوشمزه اش همیشه طرفدارانی داشته است.
صفحه 28 از 39  اول  قبلی   23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: وجود اختلالات خوردن احتمال نازای...

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رمز و رازهای پرورش میوه و سبزیجات در خانه هنگامی که سبزی هایی که خود کاشته و پرورانده اید را برداشت می کنید برایتان طعم و مزه بسیار بهتری دارند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.