صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
دستورات کدبانو
غذاهای نذری در ایران/
روش تهیه ته چین گرمساری نذری معروف گرمسار و ورامین
چلو گوشت یا مرغ، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و پرکالری و البته همچنان گران که گرمساری ها به آن ته چین هم می گویند. این غذا در گرمسار و ورامین یکی از نذری های معروف . . .
روش تهیه باسلوق خانگی
باسلوق از شیرینی های اصیل ایرانی هاست که به راحتی در منزل تهیه می شود.
روش تهیه سارما تاتلی؛ دسر ترکیه ای
این دسر خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه و مهمانان خود را سوپرایز کنید.
روش تهیه گراتن چیپس و مرغ در مایکروفر
این غذای ساده و راحت و فست فود خوشمزه را می توانید به سرعت تهیه کنید.
دستور تهیه تصویری دسر کدو حلوایی
کدو حلوایی در فصل پاییز به مقدار زیاد در بازار یافت می شود و شما می توانید با این سبزی، این دسر خوشمزه را تهیه کنید.
طرز تهیه تصویری میتلوف مرغ
میتلوف یکی از غذاهای خوشمزه گوشتی است که می توانید آن را با مرغ تهیه کنید.
روش پخت سوپ تره فرنگی
تره فرنگی خواص بیشماری دارد و شما می توانید از آن در تهیه یک سوپ خوشمزه استفاده کنید.
1
2
3
4
5
6
7
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی
گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرینبیان همراه با...
میوه های غنی از کلسیم را بشناسید
در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی م...
با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید
چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه میشود
پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیههای ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
کندوی عظیم عسل در سقف حمام خانه قدیمی
پایگاه خبری لقمه: یک زوج در شهر «لیسترشایر» انگلیس یک کندوی عظیم عسل را در سقف خانهشان پیدا کردند.
تیغ ماهی را دور نریزید
استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسانها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
شما هم استعداد چاقی دارید؟
بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشدهاند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آنهاست که باعث ایجاد چاقی شده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است