طرز تهیه قطاب در خانه قطاب، از انواع شیرینی های ایرانی است که بیشتر در شهر یزد تهیه می شود ومعروف است.
روش تهیه کباب چوبی گوشت و جوجه خانگی کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که آن را می توانید در منزل و به روی گاز تهیه کنید.
روش تهیه استاک گوشت استاک گوشت در بسیاری از غذاها به عنوان چاشنی کاربرد دارد و همان آب گوشت به همراه مخلفات است.
آموزش تصویری تهیه ژله تزریقی ژله تزریقی را می توانید به آسانی در منزل تهیه کنید تا سفره مهمانی متفاوتی داشت هباشید.
طرز تهیه چیپس و پنیر با فیله مرغ بشقاب داغ بدون سوسیس و کالباس را این گونه تهیه کنید.
روش تهیه سوپ عدس با عدس می توانید این سوپ خوشمزه و پر خاصیت را تهیه کنید.
طرز تهیه پیتزای توپی این نوع پیتزا را می توانید در منزل به راحتی تهیه کنید.
1    2    3    4    5    6    7   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  یک سبد غذایی ضد سرطان! ویتامین دی موجود در ماهی می تواند سهم به سزایی در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.