بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایجاد می شود، رژیم های غذایی خاصی را طلب می کند.
بوی سیب زمینی کبابی، شادی آور است دانشمندان دریافتند بویی که از غذا به ویژه سیب زمینی در حین روند پخت و پز آزاد می‌شود، می‌تواند خاطرات مثبت را در مغز انسان زنده کند
گزارش تصویری / شکوفه های بهاری به گزارش لقمه با آغاز فصل بهار شکوفه ها و فضای سبز باغات استان فارس جلوه ای از زیبایی های طبیعت را نمایان کرده است.
آشپزی، یک میلیون و 900 سال پیش رایج بوده است قدمت آشپزی در جهان بیش از یک میلیون و 900 هزار سال گزارش شده است.
آثار برگزیده و منتخب دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین لقمه: دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین در خردادماه 1389 پس از انجام مراحل انتخاب و داوری، با برتری قاسم شیشه‌گری، جمشید فرجوند فردا و نرگس رادمان به پایان رسید.
تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتری دارد به شرطی که درست استفاده شود.
رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ایران: بازار گوشت مرغ کمبودی ندارد رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ایران گفت : بازار گوشت مرغ هیچ کمبودی ندارد و رشد تولید هم مناسب است.
صفحه 1664 از 1743  اول  قبلی   1659    1660    1661    1662    1663    1664    1665    1666    1667    1668    1669   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.
بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟