صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
تا پایان دهه اول محرم برپا است؛
اولین نمایشگاه عکس سفره های حسینی در خانه هنرمندان
اولین نمایشگاه تخصصی عکس سفرههای حسینی با آثاری از جمعی از هنرمندان از تاریخ 8 آذرماه در محل خانه هنرمندان افتتاح می شود.
کیک ها خوشمزه هستند ولی ...
کیک ها از جمله شیرینی های اشتها برانگیزی هستند که خوردن آن ها به همراه یک فنجان چای، شیر یا قهوه در یک میان وعده بسیار لذت بخش است.
خوردن روزانه سه کیوی فشار خون را کاهش می دهد
نتایج یک پژوهش جدید نشان می دهد که خوردن روزانه سه عدد کیوی فشار خون را کاهش می دهد.
توصیه یک جراح قلب و عروق:
افراد در معرض خطر بیماریهای قلبی فندق بخورند
یك فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف فندق خطر بیماریهای قلبی عروقی را در افراد چاق کاهش می دهد.
ماکارونی با مرغ و کرم ترخان با دستور سرآشپز لقمه
یکی از رایجترین سسهایی که پاستا را با آن مصرف می کنند، سس سفید است. مهم نیست که از چه نوع پاستایی استفاده میکنید اما برای پاستا با مرغ معمولاً پاستاهای فنری مناسبتر هستند.
چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید
مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است که بخشی از آنها را در زیر می خوانید.
هل دانه ای ضد نفخ و بادشکن
دانه هل تقویتکننده معده، ضدنفخ و بادشکن است، در ضمن به هضم غذا هم کمک میکند.
صفحه 1727 از 1754
اول
قبلی
1722
1723
1724
1725
1726
1727
1728
1729
1730
1731
1732
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
راهحلهای خوراکی برای تسکین سردرد
بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...
كودك هنگام غذا خوردن نباید خسته باشد
والدین باید كودك را در فواصل زمانی منظم تغذیه كنند...
آشنایی با علل حساسیت غذایی
محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شیلا از چه زمانی متحول شد؟
لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوستاندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
بهترین زمان مصرف بعضی از داروها
مصرف دارو در زمان مناسب، میزان تأثیرگذاری آن بر بدن را افزایش می دهد.
رژیمهای غذایـی سخت ممـنوع!
از دست دادن مو یکی از نگرانیهای اصلی زنان و مردان میباشد. ریزش طبیعی مو تقریبا 100-125 تار مو در هر روز است که خوشبختانه جایگزین میشوند.
سرخ كردن غذا،چگونه؟
یكی از مهمترین كارهای روزمره خانمها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذاییشان را تامین نماید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است