افتتاح اولین کارخانه تولید سوسیس و کالباس گیاهی مواد اصلی این سوسیس و کالباس های گیاهی را غلات تشکیل می دهند.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند د . . .
از سال آینده، برچسب اصالت محصولات غذایی اجباری می‌شود معاون غذا سازمان غذا و دارو اعلام كرد: نصب برچسب اصالت و كد رهگیری فراورده های آرایشی، بهداشتی، دارویی و غذایی از ابتدای سال آینده به منظور اطلاع رسانی به مصرف كنندگان اجباری می شود.
سرپرست دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت: خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: خوردن روزانه یك تا دو عدد قرص كلسیم و ویتامین D با تجویز پزشك متخصص، خطر شكستگی استخوان در افراد مسن را كاهش می دهد.
با تصویب دولت؛ قهوه خانه هااز شمول آیین نامه اجرایی قانون مبارزه با دخانیات خارج شدند وزیران عضو كمیسیون امور اجتماعی و دولت الكترونیك با پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی تصویب كردند: قهوه خانه ها از شمول آیین نامه اجرایی قانون مبارزه با دخانیات (فهرست اماكن عمومی) خارج شوند. . . .
فوق تخصص ارتوپد: مصرف شیر و سفیده تخم مرغ از پوكی استخوان جلوگیری می كند فوق تخصص ارتوپد، مصرف شیر، سفیده تخم مرغ و گوشت را عامل مهمی در جلوگیری از پوكی استخوان دانست.
معاون فدراسیون بین المللی دیابت: هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه افراد دارای اضافه وزن، بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند، گفت: هر یك كیلوگرم اضافه وزن، پنج درصد احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می . . .
صفحه 1729 از 1754  اول  قبلی   1724    1725    1726    1727    1728    1729    1730    1731    1732    1733    1734   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

  اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس ! پایگاه خبری لقمه: امروزه لاچکری بودن و خرید محصولات گران قیمت مد روز دنیا شده، از این رو برخی افراد بستنی با قیمت نجومی از الماس و ورق طلا تولید کرده اند و آن را به پولدارها می فروشند.
قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.