محرومیت نوزاد از شیر مادر با تغذیه تکمیلی زودتر از موعد


پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص نوزادان گفت: تغذیه تکمیلی زودتر از موعد مهم‌ترین عامل برای عدم بهره‌مندی نوزاد از شیر مادر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ‌رویا چوپانی در گفت‌وگویی، در خصوص تغذیه زودتر از موعد نوزادان، اظهار کرد: تغذیه زودتر از موعد پیامدهای سوء مانند اسهال، یبوست، کاهش وزن، خطر آلرژی غذایی و اختلال در جذب مواد را در پی خواهد داشت.

 
وی تغذیه تکمیلی زودتر از موعد را مهم‌ترین عامل برای عدم بهره‌مندی نوزاد از شیر مادر دانست و گفت: شروع تغذیه تکمیلی باید از چهار تا شش ماهگی بر اساس نظر پزشک باشد.
 
این فوق تخصص نوزادان در خصوص اهمیت تغذیه به ویژه در دوران شیرخوارگی تصریح کرد: بهترین و مناسب‌ترین غذا برای کودک شیر مادر است.
 
وی اظهار کرد: اگر کودک غذا را زودتر از موعد بچشد، دیگر تمایلی برای خوردن غذاهای بی‌نمک و بی‌مزه مخصوص سن خودش نخواهد داشت.
 
چوپانی خاطرنشان کرد: شروع هر غذایی در یک سن خاص انجام می‌شود و مصرف غذاهایی که خارج از لیست غذایی کودکان باشد به صلاح نیست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10504 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد بازدید: 1804 ساعت: 11:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
2 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
3 سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد
4 پنجمین بانک شیر مادر ایران راه اندازی شد ۱۳۹۸ جمعه ۱۱ مرداد
5 آیا تخم مرغ در بهبود روند رشد مغز نوزاد تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
6 آغاز مسواک زدن از دوره کودکی ضروری است ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
7 کمبود ویتامین D در دوران بارداری چه تاثیری بر جنین دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 کاهش ریسک ابتلا به اگزما با شیردهی طولانی مدت کودکان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
10 وقتی نوزاد دلبندتان شیرین می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
11 آیا مصرف ماهی در طول بارداری از نوزاد در مقابل آسم محافظت می کند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرتقال از عفونت های ویروسی جلوگیری می‌کند ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است؛ به ...

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  غذاهایی که پس از ورزش باید خورد ما در اینجا میان وعده هایی به شما معرفی کرده ایم ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.