صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
روش تهیه خورش گوجه سبز
روش تهیه خورش گوجه سبز
لقمه: گوجه سبز یکی از میوه های نوبرانه فصل بهار است که البته در انواع مختلفی چون مربا، ترشی و حتی خورش نیز مصرف می شود.
مواد اولیه :
گوشت ماهیچه نیم کیلوگرم
نعنا و جعفری یک کیلوگرم
گوجهسبز یک کیلوگرم
پیاز داغ سه قاشق سوپخوری
روغن 150 گرم
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را ریز خرد کرده، با پیاز داغ تفت میدهیم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار لیوان آب میگذاریم بپزد. سبزی خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میریزیم و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا خورش جا بیفتد. قبل از اینکه خورش را از روی حرارت برداریم گوجهسبزها را شسته و به خورش اضافه میکنیم تا بپزد. این خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهیه میشود.
این خورش را میت وانید با پلو سرو کنید.
کد:
1060
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۷ خرداد
بازدید:
10736
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز!
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
2
قیمت گوجهفرنگی کاهشی شد
۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
3
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟
۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
4
با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
5
چرا عزاق واردات گوجهفرنگی ایرانی را آزاد کرد؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
6
سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
7
فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو
۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
8
عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
9
بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد
۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمتهای جدید
۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
11
اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مسکن ،میگرن را تشدید می کند
یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...
خودمراقبتی، ارزانترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل
پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و ه...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچهسازی اراضی کشاورزی چیست؟
پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوهنامه اجرای قانون خبر داد.
چند توصیهی سالادی برای خوش اندامی
اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی میکند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل میکنند مثل سالادهای سرو شده در رستورانها.
لیپوساکشن برای چه کسانی مناسب است؟
این اقدام در نواحی مختلف بدن می تواند انجام گردد...
شما هم میخواهید چاق شوید؟
رایجترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علتهای زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانیها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روشهای افزایش وزن را با هم بررسی میکنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج میبرند بهترین راهحل، درمان بیماری زمینهای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است