ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان


پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن کمک می کنند.13 نوع ویتامین شناخته شده است که شامل ویتامین-های E ،D ،A ،K، C و ویتامین های گروه B( تیامین،ریبوفلاوین، نیاسین،اسید پانتوتنیک، تیامین، فولات، B6و B12 )می باشند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، ویتامین ها عملکردهای متفاوتی دارند،کمک به مقاومت در برابر عفونت ها ،سالم نگه داشتن اعصاب ،کمک به دریافت انرژی از مواد غذایی و دخالت درتشکیل درست لخته خون در صورت نیاز از جمله ی این عملکردهاست.با پیروی از دستورالعمل-های رژیمی  می توان مقدار کافی از بیشتر ویتامین ها را دریافت کرد.

 

ویتامین ها با راه های متفاوتی اندازه گیری می-شوند،که شایعترین آنها mg – milligram(میلی گرم)، mcg – microgram (میکروگرم) و IU – international unit (واحد بین المللی) هستند.هر یک میلی گرم 1000 میکروگرم است و یک واحد بین المللی بسته به ویتامین و داروی اندازه گیری شده متفاوت است.

 

دکتر شما ممکن است پیشنهاد کند که شما مانند برخی از افراد مسن نیازمند دریافت ویتامین و کلسیم مکمل هستید.معمولا بهتر است که مواد مغذی خود را به جای قرص ازغذاها تامین کنید،زیرا غذاهای مغذی حاوی مواد دیگری مانند فیبرهستند که برای سلامتی مفید هستند. به دنبال غذاهایی باشید که با ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم ،ویتامین های گروه B و ویتامین D غنی شده-اند.

 

اکثر افراد مسن به مکمل مولتی ویتامین کامل نیاز ندارند، اما اگر شما فکر می کنید که انتخاب های غذایی مناسبی ندارید می توانید از مکمل ها استفاده کنید. این مکمل ها باید متعادل بوده وبر اساس مقادیر توصیه شده باشند. با خواندن برچسب محصول اطمینان حاصل کنید که میزان دوزها بالاتر از حد مجاز نیست و از استفاده از مکمل های مگادوز خودداری کنید زیرا میزان بالای برخی ویتامین ها و موادمعدنی برای سلامتی خطرناک هستند .

 

 برخی ویتامین های مورد نیاز برای افراد بالای 50 سال

ویتامین D: اگر شما 50تا 70 ساله هستید روزانه به حداقل 600 IU ویتامین Dنیاز دارید ولی میزان مصرف نباید از 4000IU بیشتر شود.اگر شما 70 سال یا بیشتر دارید میزان نیاز شما به این ویتامین روزانه حداقل 800IUاست که نباید از 4000IU بیشتر شود.شما می توانید ویتامین D  را از ماهی های چرب و غذاهای غنی شده با این ویتامین دریافت کنید.

 

ویتامین :B6مردان روزانه  به 7/1 و زنان به 5/1 میلی گرم به این ویتامین نیازدارند. شما می توانید این ویتامین را از غلات سبوس دار،غذاهای غنی شده با این ویتامین و گوشت دریافت کنید. 

 

ویتامین B12: شما باید هر روز 4/2 میکروگرم از این ویتامین دریافت کنید. برخی از افراد بالای 50 سال در جذب ویتامین B12که به طور طبیعی در غذاها وجود دارد مشکل دارند، مطمئن شوید که به اندازه ی کافی از شکل مکمل این ویتامین دریافت می¬کنید. شیر، ماهی، گوشت و غلات غنی شده از منابع این ویتامین هستند.

 

فولات: مصرف 400میکروگرم در روز فولات ضروری است. فولات در سبزیجات سبز تیره برگی شکل مثل اسفناج، لوبیا، نخود، میوه ها مثل پرتقال و آب پرتقال و محصولات غنی شده یافت می شود.

 

نویسنده: زهرا کوه زارع

منبع:

https://www.nia.nih.gov/health/publication/whats-your-plate/vitamins-minerals

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10850 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۳ اسفند بازدید: 3011 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابط‌شان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقه‌شان چه لباسی می‌پوشد، از کدام فروشگاه می‌خرد، چه عطری می‌زند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای این‌که غذا بخورد، عموما به چه رستورانی می‌رود.
چرا به آسانی نمی‌توان لاغر شد؟ خیلی‌ها شکایت دارند که با آب‌خوردن هم چاق می‌شوند. می‌گویند حتی اگر چیزی نخوریم و فقط نفس بکشیم باز هم چاق می‌شویم. اما این شکایت‌ها منحصر به چاق شدن نیست و کم کردن وزن هم برای خودش داستان دیگری است.