2 اولویت مهم در انتخاب پروتئین های حیوانی را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: در انتخاب منبع پروتئین های حیوانی دو اولویت مهم را در مطلب زیر می خوانیم

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در انتخاب منبع پروتئین های حیوانی ، در اولویت اول باید از خوردن گوشت حیواناتی که با دانه ها تغذیه شده اند، پرهیز کنیم و گوشت حیواناتی را استفاده کنیم که از علف تغذیه می کنند و می توانیم آنها را از یک مزرعه ی محلی خریداری کنیم.

 

دومین انتخاب ما از لحاظ مواد آلی است. مثلا گوشت گوساله ای که علف خورده چهار برابر گوشت گوساله ای که از ذرت تغذیه کرده امگا ۳ دارد.

 

انتخاب پروتئین

یک مفهوم اساسی در انتخاب پروتئین ها ارزش بیولوژیک (زیستی) آن است، یعنی مقدار پروتئینی که از غذا به بدن ما می رسد. دلیل اینکه تخم مرغ یک “غذای کامل” محسوب می شود این است که ارزش غذایی آن ۱۰۰ درصد می باشد. بدین معنا که بدن ما تمام پروتئین موجود در تخم مرغ را مصرف می کند (البته تا جایی که بدن ما نسبت به این ماده ی غذایی حساسیت نداشته باشد).

 

شیر گاو دارای ارزش غذایی  ۹۱ درصد است و به همین دلیل همیشه به عنوان یک گزینه ی مناسب برای رشد کودکان در نظر گرفته شده است. اما مشکل اینجاست که سیستم ایمنی بدن، شیر را به عنوان یک سم شناسایی می کند بنابراین بدن از پروتئین آن استفاده می کند اما به عنوان یک غذا گزینه ی مناسبی نیست.

 

ماهی دارای ارزش غذایی ۸۳ درصد است. کاسئین (که یکی از پروتئین های موجود در شیر است و اغلب در پودرهای پروتئین یافت می شود) دارای ارزش غذایی ۸۰ درصد می باشد. گوشت گوساله ۸۰ درصد، سویا ۷۴ درصد، گوشت مرغ ۷۹ درصد، گندم ۵۴ درصد و لوبیا زیر ۵۰ درصد ارزش غذایی دارند.

 

 حتی الامکان از غذاهای  صنعتی و ماهی های حاوی آنتی بیوتیک و هورمون بپرهیزید. حتما شنیده اید که خوردن ماهی چقدر مفید است.

 

ماهی دارای ارزش غذایی بالایی می باشد و چربی های مفیدی دارد که موجب رشد و کارآیی مغز می شود. این ماده ی غذایی همچنین خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد. در واقع، تمام متخصصان تغذیه در سرتاسر دنیا بر این باورند که بهترین منبع امگا ۳ با غلظت بالا در ماهی های آب سرد یافت می شود.

 

این ماهی ها، محافظ قلب و ماده ی خام اولیه ی سلول های مغز می باشند.

 

در انتخاب ماهی ها سعی کنید به جای ماهی های پرورشی از ماهی هایی استفاده کنید که از طبیعت گرفته می شوند. سالمون پرورشی ۶ برابر چربی ها امگا ۶ دارد اما بدن ما به مقدار کمی امگا ۶ نیاز دارد. به علاوه مصرف زیاد آن ممکن است منجر به بیماری های عروقی شود.

 

مطالعات نشان می دهند که اگر ما از سالمون پرورشی استفاده کنیم، حدود دو سوم از مزایای حفاظت قلبی حاصل از چربی های سالم را از دست خواهیم داد.

 

از غذاهای فرآوری شده همچون هات داگ، گوشت خوک، سوسیس، گوشت جرکی و کالباس بپرهیزید و فقط در صورتی از آنها استفاده کنید که خودتان آنها را درست کرده باشید. این غذاها اغلب با شکر طعم دار شده اند، حاوی گلوتن هستند و با مواد نگهدارنده دارای رنگ و لعاب می شوند.

 

تخم مرغ ها می توانند به عنوان یک غذای سریع و سالم مصرف شوند. دنبال تخم مرغ هایی بگردید که دارای نشان “طبیعی و مواد آلی” باشند. این تخم مرغ ها نه تنها سالم ترند بلکه طعم بهتری دارند و کمی متفاوت ترند یعنی زرده ی آنها به جای آنکه زرد زرد باشد کمی نارنجی رنگ است.

 

پروتئین در رژیم گیاه خواری

دریافت پروتئین کافی برای افرادی که رژیم گیاهی دارند سخت تر است. گیاهخواران اغلب دچار کمبود پروتئین هستند، به همین دلیل  در برخی از کشورها از منابع غیر گوشتی پروتئین استفاده می کنند (یعنی از منابع گیاهی آن استفاده می کنند).

 

مثلا مکزیکی ها از لوبیا و ذرت، ژاپنی ها از سویا و برنج، کاخون ها(نژادی در آمریکا) از لوبیا قرمز و برنج و هندی ها از دال (نوعی عدس) و برنج و ترکیب حبوبات و غلات استفاده می کنند تا غذایی سرشار از آمینواسید برای خود تهیه کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11020 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت بازدید: 1243 ساعت: 10:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
5 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
6 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
7 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
8 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
9 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
10 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
11 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  با خوردن این ۷ ماده ی غذایی جوان بمانید اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و ف...

  دشمن مینای دندان را بشناسید استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های اسیدی موجب فرسا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
نخستین موزه سیب‌زمینی‌ پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.