بهبود کم خونی با مصرف آندیو


پایگاه خبری لقمه: آندیو گیاهی است از خانواده کاسنی که برگ‌های دراز، تکه تکه و گاهی تابدار (فری) دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آندیو از نظر شکل ظاهری شبیه کاهو پیچ است اما کشیده‌تر و منسجم‌تر و مزه تردتری دارد که به جای کاهو در سالاد می‌توان  استفاده کرد. آندیو در باغ‌های سبزیکاری و در جالیز صیفی کاشته می‌شود. این گیاه خوراکی بوده و در سالاد به طور خام  یا پخته استفاده ‌می‌شود. آندیو در استان‌های شمالی فرانسه به عمل می‌آید و ریشه آن مصرف دارویی دارد.

 
خواص
آندیو به طور کلی از نظر ویتامین‌های A و C غنی بوده و دارای مقادیر متوسطی از املاح معدنی نیز هست. مقدار اندک این سبزی به علت وجود ماده شیمیایی که برای سلامت چشم‌ها بسیار مفید است، کاربرد دارد.
 
فواید
آندیو و سرطان: آندیو به علت داشتن ویتامین A، در پیشگیری از سرطان‌های رکتوم مثانه بسیار موثر است .

آندیو و لاغری: هر برگ آندیو دارای یک کالری است؛ به همین خاطر برای افراد در رژیم‌ لاغری بسیار مناسب است. برای این منظور آب یا خود آندیو را به صورت خام میل کنید.

آندیو و درمان آکنه: اگر آندیو را به صورت مخلوط با آب سبزیجات دیگر به طور منظم میل کنید، در درمان اکنه بسیار موثر است .

آندیو یبوست: آندیو به خاطر داشتن مواد مغذی و فیبر فراوان یبوست را برطرف می‌کند. برای این منظور بهتر است آن را با آب سیب یا هویج مخلوط کنید.
 
آندیو درمان آسم: محققان اعلام کرده‌اند نوشیدن مخلوط آب آندیو، هویج و کرفس در کم کردن تعداد دفعات حمله آسم موثر است.

آندیو و کم خونی: مخلوط آندیوهمراه با آب کرفس و جعفری اثر خارق العاده‌ای در بهبود کم خونی دارد، ضمن آنکه بسیار مقوی نیز هست .
 
  نکته
توجه کنید وقتی برگ‌های آندیو را خرد می‌کنید، بعد از مدتی مواد مغذی خود را از دست می دهد و به رنگ قهوه‌ای در می‌آیند. بنابراین برای حفظ تازگی و طراوت این سبزی قبل از مصرف خرد کنید. حداقل شش ساعت قبل و بعد از نوشیدن آب آندیو از استعمال سیگار خودداری کنید؛ چون نیکوتین موجود در آن با مقادیر بالا ویتامین آ موجود در این سبزی تداخل پیدا می‌کند.
 
تاریخچه
محققان بر این باورند که مبدأ آندیو یونان یا مصر بوده و در طول قرن سیزدهم به شمال اروپا رسیده است. استفاده از آن در سالاد در شمال اروپا به ویژه فرانسه متداول است. بهترین نوع آندیو از بلژیک به دست می‌آید. در این کشور کشت آن بی اندازه رواج دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11219 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۲ تير بازدید: 2180 ساعت: 9:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
9 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
10 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
11 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان مطالعه جدیدی که در نشریه Frontiers in Nutrition من...

  تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران پایگاه خبری لقمه: شرکت تولیدکننده‌ مواد غذایی نستله، از جمله شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید که در سرتاسر جهان دارای شعبه است.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ قارچ کیلویی 3میلیون تومان، هندوانه کیلویی 9 میلیون تومان و قهوه فنجانی 150 هزارتومان...! این قیمت‌های نجومی با نرخ تورم 30سال آینده به دست نیامده‌اند.