کاهش 10 تنی مصرف کره در کشور


پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صناع لبنی کشور گفت: اکنون سالیانه بین 45 تا 50 هزار تن کره در کشور تامین و مصرف می شود که نسبت به گذشته 10 هزار تن کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «رضا باکری» روز چهارشنبه در گفت و گویی افزود: طی سالهای گذشته بیش از 60 هزارتن کره در کشور تامین و مصرف می شد.

وی علت کاهش مصرف کره حیوانی را افزایش قیمت جهانی و در نهایت بالارفتن قیمت این محصول در کشور دانست و اظهارداشت: افزایش قیمت ارز مبادله ای در سال های اخیر سبب شد تا قیمت تمام شده واردات آن نیز جهش یابد ضمن آنکه رشد اخیر قیمت جهانی کره نیز در این روند بی تاثیر نبوده است.
 
بخش عمده کره مورد نیاز کشور از محل واردات و بخشی اندکی از تولیدات داخلی تامین می شود که بخش عمده از مجموع کره وارداتی به مصرف کره صبحانه و بخش اندکی به مصارف صنعتی می رسد.
به گفته برخی کارشناسان افزایش قیمت کره داخل کشور ناشی از افزایش 2 برابری قیمت های جهانی این محصول لبنی است.
کره به عنوان اولویت نخست ستاد هدفمندسازی یارانه هاست و هر گونه تغییرات قیمت این کالا، باید پس از طی فرایند مربوطه عملیاتی شود.
 
سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان اعلام کرده است که چنانچه قیمت جهانی کره کاهش یابد، به نسبت آن، قیمت جدید داخلی نیز محاسبه و ابلاغ می شود.
این درحالیست که اواخر اردیبهشت ماه امسال نخستین خط تولید کره با ورود دانش فنی از کشور سوئیس و فرانسه در کشور راه اندازی شد. 
اکنون یک هزار و 200 برند لبنی توسط 400 کارخانه تولید و به بازارهای داخلی و جهانی عرضه می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 12008 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر بازدید: 1962 ساعت: 10:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
9 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

  کاهش وزن هنگام شیردهی پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک ماده غذایی فوق العاده مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.
تغذیه‌ خوب علیه آلودگی هوا از همان‌جایی که نشسته‌اید، نگاهی به بیرون بیندازید. آسمان چه رنگی است؟ احتمالا رنگ اصلی آسمان هم بتدریج یادمان خواهد رفت و به همین آسمان دودگرفته عادت خواهیم کرد. جرات می‌کنید پنجره را باز کنید؟ جرات می‌کنید چند نفس عمیق بکشید و هوایی تازه کنید؟
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان محمدصالح حجت الاسلامی