سبزی که به دفع سریع سنگ کلیه کمک می کند


پایگاه خبری لقمه: بر اساس تحقیق محققان یک سبزی خواص زیادی شامل ضدسرطانی، دفع سنگ کلیه، بهبود سیستم گوارش و ادرارآوری دارد و به سلامت بدن کمک زیادی می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، براساس گزارشی که در سال ۲۰۱۳ در مجله‌ی پزشکی سنتی چینی به چاپ رسید، جعفری در طب سنتی برای درمان اختلالات گوارشی، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی، بیماری‌های ادراری، دیابت و بیماری‌های پوستی مختلف مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

 
این سبزی به دلیل غنی بودن از برخی ویتامین در درمان بسیاری بیماری ها موثر است و فوایدزیادی برای سلامتی دارد که مواردی از ان در زیر ذکر شده است.
 
جعفری خواص ضدسرطانی دارد و حاوی روغن‌های فرار منحصربه‌فردی مانند میریستیسین، لیمونن، اوژنول و آلفاتوژجن است که با تقویت دستگاه ایمنی بدن به مبارزه با سرطان‌ها، تأخیر در رشد تومورها، خنثی‌کردن استرس‌های اکسیداتیو و مواد سرطان‌زا کمک می‌کند.
 
براساس مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۲ دانشگاه آمریکایی بیروت انجام داد، جعفری با خاصیت ادرارآوری طبیعی خود از محبوس شدن آب و نفخ جلوگیری می‌کند، در این مطالعه به موش‌ها عصاره‌ی بذر جعفری داده شد که در نتیجه‌ی آن تا ۲۴ ساعت بعد افزایش چشمگیری در میزان ادرار موش‌ها مشاهده شد. همچنین جعفری با تحریک کلیه به تولید ادرار و خروج آب اضافی از شکم و بهیود سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند و احساس سوءهاضمه و ناراحتی را کاهش می‌دهد.
 
جعفری برای درمان التهاب های کلیه و دستگاه ادراری، سنگ کلیه و احتباس ادرار مفید است. ریشه و برگ‌های جعفری به کبد و طحال در درمان بیماری‌های دستگاه تولیدمثل و یرقان کمک می کند و زمانی که راه های معمول در درمان ادم یا خیز بی‌ تاثیر باشند، جعفری می‌تواند در درمان این مشکل موثر واقع شودافزون بر این آب جعفری به آرامش رگ‌ها مخصوصا مویرگ‌ها و سرخرگ‌ها کمک می‌کند و توانایی بالایی در دفع سموم آبکی، مخاط اضافی، کاهش ورم و رفع غده‌های متورم دارد.
 
چای جعفری در سم‌زدایی بدن، مبارزه با سنگ‌ کلیه و مثانه و خیز بسیار مفید است و برای بهره‌مندی از این خاصیت جعفری هرروز حدود یک لیتر چای جعفری تهی کنید و می توانید این نوشیدنی را به تدریج در طی روز  یا هر ساعت نصف یا یک فنجان از آن را بنوشید.
 
جعفری و روغن‌ ضروری جعفری برای درمان اختلال ها و مشکلات گوارشی چون باد معده، یبوست، نفخ، سوءهاضمه و حالت تهوع مفید یوده و  بر اساس آموزه‌های آیورودا (علمی باستانی که در آن از گیاهان طبی، ماساژ و یوگا برای درمان بیماران استفاده می‌شود) جعفری در سلامت دستگاه گوارش بسیار موثر است، زیرا روغن‌ ضروری جعفری، صفرا و شیره‌های گوارشی موردنیاز را برای عملکرد مناسب آنزیم‌ها ایجاد می‌کند، این آنزیم‌ها به جذب مناسب مواد مغذی کمک می‌کنند می توانید روغن ضروری جعفری را  در وان حمام بریزید یا کمی از آن را روی معده‌تان بمالید تا دردهایتان تسکین پیدا کند.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12101 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 2787 ساعت: 10:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه می‌کند؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
4 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
5 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 طعنه سنگین مجری آمریکایی به فروپاشی جهان قبل از واکنش جدی ایران! ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
9 نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
10 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
11 ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

  سبزی‌ها با این روشها خوشمزه‌تر می‌شوند از ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
«تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تأثیر تورم مواد خوراکی بر تغذیه خانواده‌ها گفت: افزایش قیمت‌ها آسیب جدی به سفره خانوارها وارد کرده و چالش سوءتغذیه در کودکان را تشدید کرده است.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.