ارتباط آرام غذا خوردن با بیماری‌های قلبی


پایگاه خبری لقمه: انجمن قلب آمریکا اطلاعات تازه‌ای درباره آسیب‌های قلبی یا اضافه وزن ناشی از تند غذاخوردن، منتشر کرده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، همه ما از کودکی با نصیحت‌هایی مبنی بر عادات غذا خوردن، مصرف میوه و سبزیجات کافی، بازی نکردن با غذا و چشم پوشی نکردن از محتویات غذا آشنا بوده‌ایم.
براساس این پژوهش، احتمال ابتلا به اضافه وزن یا رشد سندروم متابولیک- یکی از عوامل افزایش مشکلات سلامتی مانند دیابت یا بیماری قلبی- در افرادی که آرام‌تر غذا می‌خورند، کمتر است. این عوامل،‌ چربی اضافی معده، ‌تری‌گلیسیرید بالا و کلسترول HDL پایین که معمولا مردم آن را خوب می‌دانند،‌ شامل می‌شود.


محققان، برای انجام این پژوهش،‌ داده‌هایی را در مورد ۶۴۲ مرد و ۴۴۱ زن با میانگین سنی ۵۱ سال را بررسی کردند. هیچ یک از این شرکت‌کنندگان، در آغاز سندروم متابولیک نداشته و براساس سرعت غذا خوردن تفکیک شده بودند که این سرعت به سه دسته آرام، معمولی و تند تقسیم شده بود.
در طول پنج سال، افرادی که تند غذا می‌خوردند، ۱۱.۶ درصد بیش از افرادی که با سرعت معمولی غذا می‌خوردند، در معرض داشتن سندروم متابولیک بودند. امکان رشد سندروم متابولیک در کسانی که با سرعت نرمال غذا می‌خوردند، ۶/۵ درصد بود؛ درحالی که تنها ۲/۳ درصد افرادی که آرام غذا می‌خوردند، در معرض خطر قرار داشتند. این گروه پژوهشی تشخیص داد که غذا خوردن با سرعت بالا، موجب سنگین تر شدن، چربی معده بیشتر و گلوکز خون بالاتر می‌شود.
با اینکه نمی‌توان برخی موارد را درباره بیماری قلبی تغییر داد، این پژوهش تازه نشان می‌دهد که این راه حل ساده می‌تواند اثر زیادی بر سلامتی داشته باشد.


نویسنده این پژوهش، تاکایوکییاماجی (Takayuki Yamaji)، متخصص قلب در دانشگاه هیروشیما ژاپن گفت: آهسته غذاخوردن می‌تواند تغییری اساسی در سبک زندگی برای پیشگیری از سندروم متابولیک باشد. هنگامی که افراد، سریع غذا می‌خورند، احساس سیرشدن نمی‌کنند و تمایل به بیشتر خوردن دارند. سریع غذا خوردن موجب نوسان گلوکز و در نتیجه، مقاومت انسولین می شود.
آهسته غذاخوردن، به دلیل مصرف کالری کمتر، به پیشگیری از بیماری قلبی کمک می‌کند.


راهبرد معمول برای کسانی که رژیم دارند، یک مکث کوتاه هنگام غذا خوردن است اما در سال ۲۰۰۵، پژوهشی، دلیل ارتباط این راهبرد با شاخص حجم کمتر بدن را کشف کرد. این پژوهش نشان داد کسانی که آرام‌تر غذا می‌خورند، نه تنها در پایان غذا احساس سیری بیشتری دارند، بلکه فکر می‌کنند بیش از مصرف طبیعی غذا خورده‌اند. در هر حال، نتایج نشان نمی‌داد که ذهنیت قبلی در مورد غذای مصرف‌ شده، بر اندازه وعده‌های غذایی موثر است.


محققان این سازمان، در نشست علمی سال ۲۰۱۷ که کنفرانسی برای جدیدترین پیشرفت‌های علمی محققان و پزشکان است، یافته‌های خود را درمورد سرعت غذاخوردن و سلامتی، ارائه دادند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13473 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان بازدید: 3275 ساعت: 10:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
6 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
11 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

  آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت