معرفی مدیران جدید معاونت آموزشی وزارت بهداشت


پایگاه خبری لقمه: باقر لاریجانی در نشست شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی مدیران منصوب شده حوزه را معرفی و از مدیران پیشین این حوزه تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست شورای مدیران حوزه معاونت آموزشی مدیران منصوب شده حوزه را معرفی و از مدیران پیشین این حوزه تقدیر کرد.

 
 

 
در این نشست از دکتر علیرضا استقامتی دبیر سابق کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی، دکتر نیما رضایی مشاور سابق معاون آموزشی وزارت بهداشت در امور بین الملل و دکتر رامتین حدیقی رئیس سابق مرکز خدمات آموزشی تقدیر شد.
 
 

 
همچنین با معرفی دکتر سید جلیل حسینی دبیر کمیسیون انجمن های علمی گروه پزشکی، دکتر حمید اکبری سرپرست مرکز خدمات آموزشی، دکتر حسین رحیمی مشاور و رئیس شورای سنجش آموزش پزشکی و محمدحسین پورکاظمی مشاور در امور سنجش آموزش پزشکی حکم ایشان ارائه شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13622 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 2385 ساعت: 1:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 نامه معرفی وزرای پیشنهادی دولت پزشکیان اعلام وصول شد + اسامی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
6 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
7 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
8 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
9 یک شرکت بین المللی برنده جایزه سال ملی کسب و کار در صنعت رستوران ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
10 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
11 پزشکانی را که وجه نقد می گیرند معرفی کنید ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

  رژیم غذایی تاثیری در افزایش یا کاهش میل جنسی مردان ندارد در جامعه ما گفته می شود غذاهایی که خاصیت گرمی دارن...

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.