کاهش قیمت موز و گوجه و سیب زمینی


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران از کاهش قیمت موزه، سیب زمینی و گوجه در بازار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اسدالله کارگر، رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران با اشاره به کاهش قیمت گوجه فرنگی و سیب زمینی در بازار اظهارداشت: قیمت این محصول در بازار به نرخ چهار ماه پیش بازگشته است.

وی با بیان اینکه قیمت سیب زمینی در آغاز دوره گرانی این محصول به حدود ۴۰۰۰ تومان رسیده بود، گفت: هم اکنون نرخ هرکیلوگرم سیب زمینی به کیلویی حدود ۲۲۰۰ تا ۲۳۰۰ تومان رسیده و نسبت به ابتدای دوره گرانی ها نزدیک ۸۰ درصد کاهش قیمت داشته است. 

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران به کاهش قیمت گوجه فرنگی اشاره کرد و افزود: گوجه فرنگی نیز به کیلویی ۳۰۰۰ تا ۳۲۰۰ تومان رسیده است. 

کارگر درباره شرایط کلی بازار میوه اظهارداشت: بازار در مجموع وضعیت آرامی دارد، چرا که در حال حاضر هم میوه های تابستانه و هم میوه های زمستانه در بازار عرضه می شوند و همین مساله باعث آرامش بازار شده است. 

وی افزود: پرتقال، نارنگی، سیب درختی، خرمالو، انار و ... از جمله میوه هایی هستند که اخیرا وارد بازار شده اند ضمن اینکه عرضه میوه هایی مانند هلو و شلیل نیز هنوز به پایان نرسیده است. 

کارگر همچنین با اشاره به کاهش حدود ۱۳۰۰ تومانی قیمت هرکیلوگرم موز گفت: قیمت این میوه به کیلویی ۹۵۰۰ تومان رسیده است. 

وی درباره اینکه آیا کاهش تولید سیب درختی و کیوی بر قیمت این میوه ها در بازار تاثیرگذار بوده است، بیان کرد: فعلا شاهد چنین موضوعی نبوده ایم.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13920 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان بازدید: 2859 ساعت: 12:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
7 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
8 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
11 اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگان ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

  کودکان را قبل از تولد به خوردن میوه و سبزی عادت دهید محققان می گویند تلاش برای عادت دادن کودکان به خورد...

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماست از این سرطان پیشگیری می کند هیچ یك از محصولات لبنی دیگر چنین اثری را نشان نداده اند.
آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .