مهلت یک هفته‌ای به کارخانه‌های لبنی برای افزایش تولید 4 قلم کالا


پایگاه خبری لقمه: بر اساس تنظیم ستاد تنظیم بازار ،یک هفته مهلت به کارخانه های لبنی داده شده تا 4 قلم کالای لبنی که پس از اصلاح یارانه‌ها برای آنها نرخ تعیین شده بود، را به 50 درصد ظرفیت تولید خود برسانند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه،  بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار، نیمی از کالاهایی که کارخانه‌های لبنی تولید و به بازار عرضه می‌کنند، باید شامل 4 قلم محصولی باشد که قیمت آن مصوب شده است.

 
 در این زمینه به شرکت‌های لبنی اعلام شده تا یک هفته دیگر میزان عرضه 4 قلم کالایی که پیش از این ستاد تنظیم بازار نرخ مصوب تعیین کرده بود، را افزایش دهند.
 
پس از اصلاح یارانه‌ها در 20 اردیبهشت 1401، کارخانه‌های لبنی موظف هستند، بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار نیمی از کالاهایی که تولید و به بازار عرضه می‌کنند 4 قلم محصولی باشد که قیمت آن مصوب شده است، اما گزارش‌های بازرسی حاکی است که عرضه این کالاها در بازار بسیار کم است.
 
ستاد تنظیم بازار پس از اصلاح یاران‌ ها 4 قلم محصول لبنی را با قیمت شیرنایلونی ۹۰۰ گرمی ۱/۵% چربی ۱۵۰ هزار ریال، شیر بطری یک لیتری ۱/۵% چربی ۱۸۰ هزار ریال، ماست ۲/۵ کیلویی ۱/۵% چربی ۴۹۵ هزار ریال، پنیر uf۴۰۰ گرمی نسبتاً چرب ۳۷۵ هزار ریال تعیین کرده بود.
 
گزارش‌های ماموران بازرسی از برخی کارخانه ها حاکی است که عرضه این 4 قلم کالا بسیار کم است و در حقیقت دسترسی مردم به این نوع کالاها به حداقل رسیده است.
 
از آنجایی که این 4 قلم محصول لبنی، پر مصرف هستند ستاد تنظیم بازار نرخ مصوب برای آنها تعیین کرد تا در سبد غذایی مردم این محصول ضروری کم نشود.
 
سرانه مصرف لبنیات در ایران روایت های مختلفی دارد، اما در خوش بینانه‌ترین حالت زیر 100 کیلو در سال و تقریبا نصف میانگین جهانی است، در حالی که در کشورهای اروپایی این میزان معادل 350 و تا 550 لیتر شیر در سال گفته شده است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخستپایگاه خبری لقمه: 


نقل از :فارس

کد: 14901 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير بازدید: 712 ساعت: 12:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
3 ۹۰۰ میلیارد تومان بدهی معوق دولت به کارخانه‌های قند و شکر ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
4 حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد ۱۳۹۴ يکشنبه ۶ دي
5 تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است ۱۳۹۴ شنبه ۲۳ آبان
6 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
7 مصوبه افزایش ۵ درصدی قیمت روغن نباتی به کارخانه‌ها ابلاغ شد ۱۳۹۴ جمعه ۶ شهريور
8 مصرف امسال شکر در کشور به حدود 2 میلیون تن خواهد رسید ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
9 پرونده لبنیاتی‌های اخطاری در سازمان حمایت ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد
10 سکوت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان در برابر افزایش قیمت لبنیات ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید +دستور پخت قورمه‌سبـزى
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.
زندگی سالم با غذای سالم سال‌هاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماری‌ها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت می‌كنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كم‌كم از چرخه درمان خارج كنند.
خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.