فائو پیش بینی کرد:
کاهش تولید جهانی غلات در سال جاری میلادی


فائو در تازه ترین گزارش پیش بینی کرد میزان تولید جهانی غلات امسال با 4 درصد کاهش نسبت به سال قبل به کمتر از 2.295 میلیارد تن خواهد رسید.

به گزارش لقمه،به نقل از پایگاه اینترنتی رویترز ، فائو هشدار داد با توجه به کاهش شدید و چشمگیر تولید غلات و محصولات مختلف کشاورزی در جهان پیش بینی می شود میزان ذخایر بین المللی غلات تا پایان امسال با کاهش چشمگیری روبرو خواهد شد .
بر اساس این گزارش ، فائو در ادامه این گزارش افزود قیمت جهانی محصولات کشاورزی و مواد غذایی طی ماه اوت نزدیک به اوج قیمتها در سال 2008 میلادی تثبیت شده است . بر این اساس ، در حالی که خوزه گرازیانو دا سیلوا رییس سازمان فائو خواستار اقدام فوری بین المللی برای آرام کردن بازارهای بین المللی شده است ولی قیمت جهانی محصولات کشاورزی و مواد غذایی همچنان روندی صعودی داشته است .
معاون وزیر کشاورزی روسیه نیز تاکید کرد کشورهای عضو گروه بیست ماه آینده نشست فوق العاده و اضطراری برای بررسی وضعیت بازار جهانی غلات و محصولات کشاورزی برگزار می کنند . وقوع خشکسالی بی سابقه در کشورهای دریای سیاه و آمریکا بازارهای بین المللی غلات را در آستانه تکرار بحران سال 2008 قرار داده است .
رییس فائو تصریح کرد گر چه قیمتهای کنونی غلات و محصولات کشاورزی نشانگر وقوع بحران غذایی نیست ولی جامعه جهانی باید بازارهای بین المللی را آرام کند . تا حد زیادی مطمئن هستیم که خشکسالی در آمریکا ما را با شرایط بحرانی سال 2008 میلادی روبرو نخواهد کرد .
فائو همچنین پیش بینی کرد میزان تولید جهانی غلات امسال با 4 درصد کاهش به کمتر از 2.295 میلیارد تن خواهد رسید . این رقم در گزارش قبلی فائو بیش از 2.396 میلیارد تن اعلام شده بود .


نقل از :آریا

کد: 1626 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ شهريور بازدید: 2676 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
2 تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
3 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
5 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
6 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
7 ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
8 روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
9 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
10 تاثیر جنگ روسیه و اوکراین بر قیمت جهانی گندم ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
11 افزایش تعداد گرسنگان جهان برای سومین سال متوالی ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص دندانپزشک کودکان گفت: ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.