بیشتر گلودردها نیاز به آنتی‌بیوتیك‌ ندارند


در دستورالعمل جدید انجمن بیماری‌های عفونی امریكا تاكید شد؛

لقمه: كارشناسان بیماری‌های عفونی در آمریكا تاكید كردند با وجودی كه بسیاری از مبتلایان به گلودرد پس از مراجعه به پزشك، آنتی‌بیوتیك دریافت می‌كنند اما اكثر این بیماران برای درمان گلودردشان نیازی به آنتی‌بیوتیك ندارند. 

متخصصان انجمن بیماری‌های عفونی در آمریكا در بیانیه جدیدی یادآور شدند كه اكثر گلودردها عامل ویروسی دارند و از آنجا كه آنتی‌بیوتیك‌ها روی ویروس‌ها هیچ تاثیری ندارند، تجویز آنتی‌بیوتیك برای تسكین گلودرد در بیشتر موارد، غیرضروری و بی‌تاثیر است.

به گزارش سایت اینترنتی مای هلت نیوزدیلی، طبق جدیدترین دستورالعمل منتشر شده از سوی انجمن بیماری‌های عفونی در آمریكا در خصوص مصرف آنتی‌بیوتیك‌ها، تجویز این داروها برای بیماران مبتلا به گلودرد فقط باید در شرایطی صورت بگیرد كه این بیماران به گلودرد از نوع استرپتوككی كه نوعی باكتری است، مبتلا باشند.

در دستورالعمل جدید كه به تازگی از سوی این انجمن منتشر شده تاكید شد كه اگر بیماران مبتلا به گلودرد تست مثبت باكتری استرپتوكك داشتند باید با پنی‌سیلین و آموكسی سیلین تحت درمان قرار بگیرند. همچنین در این مورد استفاده از آنتی‌بیوتیك‌هایی نظیر آریترومایسین و سنالوسپورین باید ممنوع شود چون باكتری استرپتوكك به شدت در برابر این داروها مقاوم می‌شود.



س.ع


نقل از :ایسنا

کد: 1650 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ شهريور بازدید: 2977 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
3 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
4 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
6 روش هایی برای درمان سریع گلودرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
7 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
8 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
9 دمنوش هایی که به تصفیه خون کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
10 گیاهان دارویی ضد عفونت را بشناسید ۱۳۹۶ جمعه ۶ مرداد
11 با خوردن یک قاشق سرکه سیب از افزایش شدید قند پیشگیری کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.
نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
خواص انواع آب‌میوه و سبزیجات آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوش‌طعم، لذیذ و نشاط‌آور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی می‌شوند.