طرز تهیه ته‌چین آلو اسفناج و مرغ


ته چین از انواع غذای سنتی ایرانی است که به صورت های مختلف و با مواد گوناگونی پخته می شود.

مواد اولیه: 

برنج                       چهار پیمانه 
مرغ                        200 گرم 
پیاز                        یك عدد 
اسفناج                   700 گرم 
آلو                         هفت عدد 
تخم‌مرغ                   چهار عدد 
ماست                   یك پیمانه 
زعفران دم‌كشیده      1/4 پیمانه 
كره                       150 گرم 
روغن مایع               چهار قاشق غذاخوری 
نمك و فلفل سیاه      به میزان لازم




طرز تهیه:

برنج را خیس می‌كنیم. مرغ را با پیاز می‌پزیم. اسفناج‌ها را خرد كرده، روی حرارت می‌گذاریم تا آب آن كشیده شود و بعد با روغن مایع سرخ می‌كنیم. تخم‌مرغ‌ها را زده نمك، فلفل‌سیاه، زعفران دم‌كرده و كره آب‌كرده را به آن اضافه می‌كنیم سپس ماست را افزوده و خوب مخلوط می‌كنیم تا یك‌دست شود.

آلوها را از قبل خیس كرده، گوشت آن را از هسته جدا و كنار می‌گذاریم. استخوان‌های مرغ پخته را جدا كرده و گوشت آن را به قطعات كوچك تقسیم می‌كنیم. برنج را آبكش كرده و كنار می‌گذاریم. سس ماست و تخم‌مرغ را به سه قسمت تقسیم كرده یك قسمت را با مرغ خردشده و قسمت دوم را با برنج آبكش شده مخلوط می‌كنیم.

ظرف پیركس یا تفلون را چرب كرده برنج مخلوط با سس را در آن ریخته و سطح آن را صاف می‌كنیم و با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا به هم بچسبد، روی آن اسفناج را ریخته و صاف می‌كنیم و بعد از اسفناج آلوها را ریخته و مقداری برنج روی آن می‌ریزیم تا آلو و اسفناج را پوشش بدهد سپس مرغ‌ها را روی برنج ریخته و مرتب می‌كنیم در مرحله آخر باقی‌مانده برنج را ریخته و با پشت قاشق به برنج فشار می‌آوریم تا صاف شود، قسمت سوم سس را دور ظرف روی برنج می‌ریزیم. روی ظرف را با فویل می‌پوشانیم و چند سوراخ روی فویل به وجود می‌آوریم آن‌گاه ظرف را در طبقه وسط فری كه از قبل روی حرارت 190 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت یك تا یك ساعت و نیم می‌گذاریم تا زیر برنج طلایی شود. در نهایت از ظرف در آورده در یك سینی برمی‌گردانیم و با یك چاقوی تیز برش می‌زنیم.



ش.م




کد: 1954 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۴ مهر بازدید: 6615 ساعت: 2:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
2 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
3 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
6 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اهمیت تغذیه مادر در رشد کودک

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.